Skip to main content

A Meraki Miamiba terjeszkedik

2023. 05. 10. 
szerző: Törökné Nagy Monika

Budapest – Miami járatunk májusban hivatalosan is elindult! A Meraki ugyanis leányvállalatot alapított a napsütötte, feladatokban és kihívásokban gazdag Florida állam legendás városában. Digitálisan idilli állapotként itthon felhalmozott tudásunkkal kívánjuk ottani ügyfeleink sikeréhez hozzájárulni. Ezért miami leányvállalatunk neve: Digillic.

A 2016-ban Magyarországon alapított vállalatunk úttörő szerepet tölt be a marketing technológiai iparágban a közép-kelet-európai régióban. A programozott és személyre szabott, adatvezérelt marketingmegoldások vezető szolgáltatójaként defíniáltuk ki magunkat, fejlett technológiával és innovatív stratégiákkal segítve a különböző méretű vállalkozásokat marketingcéljaik elérésében.

Az évek során tapasztalt szakemberekből álló csapatot építettünk ki, akik a marketing, a technológia és az adatelemzés területén színes háttérrel rendelkeznek. Szakértelmünknek köszönhetően képesek vagyunk olyan személyre szabott megoldásokat nyújtani, amelyek minden ügyfelünk egyedi igényeit és kihívásait kielégítik, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyabban érjék el célközönségüket, és így elősegítsék az üzleti növekedést.

A régió MarTech úttörőjeként komoly hírnevet szereztünk az innováció, a minőség és az eredmények terén. Folyamatosan kutatjuk az új technológiákat és stratégiákat, hogy mindig az élvonalban maradjunk, és olyan innovatív megoldásokat nyújtsunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink változó igényeinek. Programozott, személyre szabott, és adatvezérelt marketing segítségével segítünk a vállalkozásoknak magasabb megtérülés és hosszú távú növekedés elérésében.

Magyarországi irodánk, a Meraki, Budapest szívében, a 3. kerületben található. Miamiban található irodánk, a Digillic, a Coral Ways 2100-ban lesz, ami kényelmes és központi elhelyezkedés a helyi célpiacunk számára.

Második irodánk megnyitásával az Egyesült Államokban az a célunk, hogy mindkét kontinensen képessé tegyük a kis- és középvállalkozásokat arra, hogy a digitális marketingeszközök segítségével teljes potenciáljukat kibontakoztathassák. Arra törekszünk, hogy személyre szabott, innovatív és eredményorientált megoldásokat kínáljunk, amelyek minden egyes ügyfelünk egyedi igényeit kielégítik.