Skip to main content

Szolgáltatások

Audit

360°-os marketingaudit, hogy lásd, mi működik,
és min kell változtatni.

Mit nyújt a Meraki?

Márkajelenléted bemérése

Weboldal-audit

Weboldalad az első számú marketingeszközöd, ez az alfa és az omega, minden erre épül a digitális térben. Weboldal auditodat ennek megfelelően kiemelten kezeljük. Célunk azonosítani azokat a kritikus lépéseket, amelyekkel rövid, közép, és hosszú távon javíthatod eredményeidet.

Social audit

Több közösségimédia-felületet használsz? Tanácstalan vagy, hogy melyik platformon mit érdemes posztolni és hogyan? Megvizsgáljuk jelenlegi kommunikációdat és javaslatot teszünk neked olyan alapbeállításokra, dizájnelemekre és tartalmi vonalra, amelyekre eddig talán nem is gondoltál. Mi mindig megtartjuk a jó dolgokat, ugyanakkor mindig van lehetőség fejlődésre is.

SEO audit

A világ legszebb, legstrukturáltabb honlapjai mit sem érnek, ha nem felelnek a modern digitális világ SEO-követelményeinek. Magyarországon kiemelkedő szakembereink ellenőrzik saját és konkurenciád megjelenését, valamint bemutatják, hogy már a helyes beállításokkal mekkora eredménynövekedést érhetsz el.

Kommunikációs audit

Vállalkozásod kommunikációja összetett feladat, ami a szinergiákra épülő párbeszédtől lesz hatásos. Ugyanakkor a legkisebb hiba vagy rosszul működő részelem is képes az egészet, akár néhány perc alatt is, tönkretenni. Szakembereink évtizedes tapasztalattal tekintik át a teljes marketing és kommunikációs folyamatot az esetleges negatív hatással rendelkező platformok, kommunikációs csatornák vagy stratégiai irányvonalak azonosítása érdekében.
Márkajelenlét bemérése. Audit

Minden új irány definiálása a kiindulóponttal kezdődik

Helyzetelemzés Párbeszéd Problémák azonosítása Javaslattétel Visszamérés

Megtaláljuk a helyes utat

A mai digitális térben egyre nagyobb a verseny a vásárlók vagy ügyfelek elérése kapcsán. A siker és a kudarc közötti rés egyre vékonyodik, egy-egy lépés a helyes irányba akár jelentős bevételnövekedéssel is járhat. Van egy rossz hírünk! A végtelen hirdetési keretek sem jelentenek egy bizonyos szint után megoldást. Kiemelkedő eredményt csak akkor lehet elérni, ha kihasználjuk egy tartalmilag és strukturálisan jól felépített, SEO-optimalizált honlap és a hozzá szorosan kapcsolódó social és egyéb marketingcsatornák közötti szinergiákat.
Szigorúság a pontosságért

Az audit célja mindig az előrelépés, ehhez viszont, néha kegyetlen, őszinteség is szükséges.

Teljesség a precizitásért
Az auditokat mindig több területen folytatjuk le egyszerre, hiszen célunk a szinergiák kialakítása.
Javaslattétel a helyes működésért
Az audit célja, hogy azonosítsuk a legfontosabb feladatokat, erősségeket és gyengeségeket.

Hogyan fogunk hozzá?

A marketingaudit fő célja feltárni egy cég meglévő marketingstratégiájának eredményességét.

Azonosítani kell a technikai vagy tartalmi hiányosságait, valamint a tapasztalatok alapján feltérképezni a fejlődés lehetséges irányait, a sürgősen elvégzendő feladatokat.

Egy átfogó marketing audit során megvizsgáljuk ügyfeleink korábbi és aktuális marketingtevékenységét, a legmodernebb eszközökkel elemezzük a honlapok technikai és SEO állapotát, szakértő social és szövegíró csapatunk pedig a kapcsolódó felületek minőségét ellenőrzi.

A marketing audit jellemzően alkalmas olyan meglévő vagy potenciálisan előforduló problémák azonosítására is, amire a folyamat elején egyik érintett fél sem gondol. Általánosnak mondható, hogy egy-egy cég sales vagy logisztikai nehézségei direkt kapcsolatban állnak a központi honlap vagy a kommunikáció hibás működésével.

A marketing audit teljes elvégzését minden új ügyfelünknél kötelezően elvégezzük, ugyanakkor meglévő partnereink számára is évente ajánlott.

Teljes körű kivitelezés

Teljes körű kivitelezés

Szigorú ellenőrzés a gördülékeny munkáért.

  • Weboldal-audit
  • Social audit
  • SEO audit
  • Kommunikációs audit

Weboldal-audit


Több mint 10 különböző digitális mérőeszköz segítségével feltérképezzük a honlap technikai képességeit, fejlesztői csapatunk segítségével azonosítjuk és definiáljuk a szükséges módosításokat sürgős, optimális és ideális sorrendben.

Social audit


Social csapatunk az elmúlt évek élesedett tartalmát átvizsgálja, illetve a közösségimédia-oldalak beállításait és potenciálját felméri.

SEO audit


Világszínvonalú SEO kutatást végzünk minden egyes honlapon, hogy felmérhessük a márka megjelenését a digitális térben, valamint összevetjük ezt a konkurencia elérésével. SEO specialistáink képesek azonosítani a legfontosabb kifejezésekre történő optimalizáció jelenlegi állapotát és fejlődési potenciálját, valamint technikai szempontból is átnézik a digitális marketing alaprendszereit.

Kommunikációs audit


Marketingtanácsadóink a teljes marketing és kommunikációs folyamatot áttekintik, ügyelve a stratégiai célok időtállására, a kommunikációs csatornák minőségére és nyelvezetére, helyes működésére. Az audit képes olyan hiányosságok azonosítására, amelyek direkt hatással vannak a célok elérhetőségére, a forintban mérhető eredményekre.