Skip to main content

Szolgáltatások

TikTok stratégia és csatorna-
menedzsment

A TikTok forradalma már tart. Te sem akarsz lemaradni, ugye? Nyissunk új fejezetet vállakozásod életében!

Tökéletes megoldás a növekedésre

Előzd meg versenytársaidat!

Azt mondják, aki ma nincs fent a TikTok-on, az holnap már nem is létezik a digitális térben. A TikTok nem csak az új generáció kreatív játéktere, hanem a cégek számára is hatalmas lehetőségeket rejt. A TikTok jelenleg a leggyorsabban növekvő közösségi média platform, melyen 1 milliárd aktív felhasználó van jelen.

Az élményalapú marketing új dimenziója

A TikTok lehetővé teszi, hogy hangulatos, vizuális kampányokat indíts az élményalapú marketing jegyében. A rövid és lendületes videók lehetőséget nyújtanak arra, hogy a céged által kínált termékeket és szolgáltatásokat egyedi és szórakoztató módon mutasd be. Ennek köszönhetően kialakítható egy közönségközpontú, érzelemgazdag kapcsolat a vásárlókkal.

Közvetlen kapcsolat a fiatal generációval

A TikTok az Y és a Z generáció kedvenc közösségi média platformja, a felhasználók többsége 16 és 27 év közötti, azonban rohamosan nő a 27 és 54 év közötti közönség is. A TikTok csatorna elengedhetetlen eszköz az ő figyelmük felkeltéséhez és megszerzéséhez. A fiatalabb generációk aktívan vesznek részt a kihívásokban, trendekben és az érdekes tartalmak létrehozásában. Kapcsolódjon be céged is ebbe a szórakoztató és interaktív közösségbe!

Magas organikus elérés

A TikTok felületén egy kreatív videó gyorsan elterjedhet, és milliókhoz juthat el világszerte. A közösség aktívan like-ol, kommentel és osztja meg azokat a tartalmakat, amelyek tetszésre találnak, így egy jól sikerült kampány óriási hatással lehet és elősegítheti üzleted növekedését.

Márkaismertség növelése

Az óriási felhasználói bázisnak és az algoritmus működésének köszönhetően a TikTok jelenleg a legjobb platform márkád ismertségének növelésére.

Értékesítés

A videós formátum és a magas elérés következtében a TikTok ideális platform a termékek és szolgáltatások bemutatására és az értékesítés támogatására is.
digitális kampányok

Segítünk, hogy elérd céljaidat!

Mit nyújt a Meraki?

Kreatív stratégia & koncepciók

Egyedi stratégiát dolgozunk ki a vállalkozásod céljai mentén, hogy a lehető leggyorsabban túlteljesítsük azokat. Az egyedi stratégia segít a célközönség pontosabb meghatározásában és hatékonyabb megszólításában. Az olyan tartalmak, amelyek az adott célcsoport érdeklődésére szabottak, nagyobb valószínűséggel vonzzák a felhasználókat és építenek hosszú távú kapcsolatot velük.

TikTok first gyártás

Csapatunk megtervezi, felveszi és megvágja a videókat a TikTok kommunikációs és vizuális stílusát követve. Dedikált kreátoraink folyamatosan monitorozzák a friss trendeket, hogy a lehető leggyorsabban tudjunk reagálni rájuk.

Adatvezérelt iterációk

Folyamatosan elemezzük a videók teljesítményét, melyeket összemérünk a legfontosabb referenciaértékekkel, hogy mindig tudjuk, mi és miért működik, a kapott eredmény mentén pedig frissítjük a stratégiát alkalmazkodva ezzel a közönségigényekhez és az algoritmushoz. Monitorozzuk a különböző teljesítménymutatókat, mint például a videók megtekintését, a követőszám növekedését és az elérési arányokat, ezeket pedig riport formában át is adjuk minden hónapban ügyfeleinknek.

Emeld vállalkozásod egy új szintre!


Ne hagyd ki a TikTok nyújtotta izgalmas lehetőségeket! Hozzunk létre együtt egy kreatív és élményalapú tartalmakat kínáló TikTok csatornát, amely vonzza és interakcióra sarkallja a fiatalabb generációkat! Építsünk ki közösen egy hűséges ügyfélbázist, megerősítve ezzel márkád jelenlétét az online térben. A TikTok a marketing egy új dimenziója, mely kapukat nyithat meg a digitális jelenlét gyorsan fejlődő és változó világában. Vágj bele a fejlődésbe!