Skip to main content

Szolgáltatások

Cél-
orientált tartalom-
fejlesztés

A legszebb borítójú könyv sem ér semmit tartalom nélkül,
ahogy a marketingtevékenységed sem.

Mit nyújt a Meraki?

Célcsoport-specifikus kommunikáció

Sales fókuszú tartalomelőállítás

Üzleti prezentációid, cégbemutatóid és a honlapod szövegezése azonnal eldöntheti, hogy B2C vagy B2B ügyfeleid komolyan foglalkoznak-e veled. Legyen szó komoly hangvételű üzleti dokumentumokról vagy könnyed szórólapról, mi kidolgozzuk neked.

PR és újságírás

Márkaüzeneteid kezelése, vállalkozásod képviselete a sajtó és a nyilvánosság fele komoly kihívás, érdemes tehát profikra bíznod. Nagy összegű kampányt indítanál? Gazdasági lapokban szerepelnél rendszeresen? Bízd ránk a feladatot!

Közösségi média

Üzleti tevékenységedtől függetlenül mára megkerülhetetlenné vált a közösségimédia-jelenlét. Az átalakuló ügyfélviselkedés és társadalmi szokások miatt kötelező a megjelenés, a közösségi imázsépítés. Tervezz online eladások támogatásával, tartalmaid elérések növelésével, cégedbe vetett bizalom növekedésével!

Vizuális tartalom

Az elmúlt évek nagy változása a vizuális tartalom fejlődése és megállíthatatlan térnyerése. Egyedi grafika, profi videós tartalom, filmforgatás egy helyen, nálunk.
Tartalommarketing

Egyéni tartalom az áthatóságért és
a személyre szabott elérésért

Stílus Nyelvezet Tartalommix Célkommunikáció Tartalomstratégia

Tudd, hogy ki vagy!

Mi elmeséljük
másnak.

A tartalommarketing szempontjából kiemelkedően fontos az üzleti tevékenységed, a szolgáltatásaid és az üzleti szemléleted megértése és lefordítása a nagyközönség számára. A legtöbb iparágban egyre növekszik a verseny, a különbséget pedig apróságok döntik már el egy jól teljesítő és egy bukdácsoló vállalkozás között.

A tartalommarketing célja, hogy összehangoljuk a megfelelő stílust az adatokra és tapasztalatra alapozott üzenettel, majd lefordítsuk azt az egyes célcsoportjaid számára. Ahány vállalkozás és iparág, annyi megjelenési lehetőség és forma is rendelkezésre áll, az ideális tartalommix pedig szinte mindig egyedi. Mi ezt segítünk megtalálni neked. 

Trendelemzés az eredményhez
Tartalmaidat minden esetben üzleti céljaidnak megfelelő hangvétellel és szóhasználattal állítjuk össze.
Tartalommix a teljességhez
Vállalkozásod iparága általában definiálja a mozgásteredet is. Szakértőink összeállítják az ideális tartalommixet a teljes lefedettségért.
Tökéletesség a szövegképben
A szavak együttese csak akkor hatásos ha elgondolás, logika és értelem van mögötte. Tartalmainkat nem csak az eredményesség, hanem az olvashatóság is jellemzi.

Mi különbözteti meg a rossz és a jó tartalmat?

Az óriási médiazajban egyre nehezebb egy átlagos üzenettel, sajtóközleménnyel, összeollózott weboldal tartalommal felkelteni az ügyfelek, partnerek érdeklődését. Jellemző hiba, hogy sokan a tartalomelőállításra csak, mint másodlagos fontosságú elemként gondolnak. „Legyen egy modern honlapom, és a szöveget majd hozzáírjuk máshonnan!” , „Összedobok egy rövid cégbemutatót, jó lesz az!”

A jó tartalom ennél összetettebb. A jó tartalom az auditok és a stratégia építése során csírázik ki, majd az üzleti célok és a SEO követelmények mentén virágzik. Az eredményes kommunikáció alapja a szavak, mondatok és üzenetek összeforrása, értelmezhetősége minden célcsoport számára. Az, hogy ezeket az üzeneteket PR-cikkben, egy LinkedIn-posztban vagy több részes kisvideókban mutatjuk be, már az üzleti tevékenységedből fakadó lehetőségek határozzák meg.

Célunk minden esetben kialakítani vagy alkalmazni vállalkozásod egyedi hangvételét, releváns és hasznos tartalommal feltölteni, a megfelelő kommunikációs mód szerint formázni, majd a célcsoporttól függően személyre szabni.

Tartalom. A-tól Z-ig.

Tartalom.
A-tól Z-ig.

Szöveg- és újságírók, tartalomspecialisták, social guruk egy helyen.

  • Weboldaltartalom
  • Közösségi média
  • Cégbemutatók
  • Általános szövegírás
  • PR és sajtócikkek
  • Forgatókönyvek

Weboldaltartalom


Honlapod akkor lesz tökéletes, ha egyszerre képes technikailag és keresőoptimalizáltan felvenni a versenyt a konkurenciával, miközben releváns tartalommal megragadja az olvasókat. Átlagosan egy látogató 60-90 másodperc alatt eldönti, hogy érdekes vagy irreleváns egy oldal által nyújtott tartalom, ezért minden esetben lényegre törő megfogalmazásokat és precíz leírásokat gyártunk.

Közösségi média


Nem kérdés ma már, hogy a közösségi terekben meg kell jelenni. Fontos ez az általános imázs és a bizalom építése miatt, de egyre fontosabb a munkaerő megszerzése és megtartása érdekében is. Social gurukból álló csapatunk minden egyes nap színvonalas tartalmak előállításán dolgozik, hogy ne legyen akadály kommunikálni a Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, TikTok, Google MyBusiness és számtalan más platformokon. Grafikai csapatunkkal szorosan együttműködve egyszerre aknázzuk ki a szöveges és vizuális tartalom közti szinergiákat. Közösségimédia-hirdetéseid is biztonságban vannak nálunk, hiszen minden esetben az aktuális piaci trendeknek megfelelő üzenetekkel támogatjuk kampányaidat.

Cégbemutatók


Vállalkozásod vezetése során naponta találkozhatsz új ügyféllel, akiknek be kell mutatnod értékeidet, hitvallásodat és céljaidat. Multi- és kkv-szektorban edződött szakértői csapatunk precíz összefoglalókkal és a legmagasabb minőségű vizuális megjelenéssel segít, hogy eredményesen zárd tárgyalásaidat vagy kezeld ügyfélkapcsolataidat.

Általános szövegírás


Dokumentumfilmekre nincs minden cégnek szüksége, de bizonyos iparágakban ez jelenti a kiemelkedés egyik lehetséges útját. Díjnyertes munkatársaink célja minden esetben a legmagasabb minőség elérése, mind esztétikai mind tartalmi szempontból.

PR és sajtó cikkek


Megjelennél a legrangosabb magazinokban, online felületeken, vagy a rádióban? Ezekben az esetekben nem lehet mellébeszélni, hatékony és precíz üzenetekre van szükség, ügyelve a karakterlimitekre és egyéb formai követelményekre. Többéves tapasztalatunkkal, szakmai kapcsolatainkkal és profi újságírói tapasztalattal rendelkező kollégákkal garantáljuk a megtérülő PR kampányokat.

Forgatókönyvek


Imádunk forgatni. Legyen szó kisvideókról, imázs- vagy dokumentumfilmekről, mi kiemelten kezeljük videós anyagaidat. Többszörösen díjnyertes kollégáink nem csak a prémium minőségű tartalom előállításában, hanem az odavezető út menedzselésében is kiemelt tapasztalattal rendelkeznek. Próbálj ki minket és tapasztald meg te is a megtérülő eredményeket!