Skip to main content

Szolgáltatások

Grafikai tervezés

Céged igényeire szabott teljeskörű grafikai tervezés

Mit nyújt a Meraki?

Érj el hatást.
Tűnj ki!

Arculattervezés

Az egységes, céged tevékenységét hűen tükröző arculat elengedhetetlen ahhoz, hogy felkeltsd ügyfeleid érdeklődését és jó benyomást tegyél. Legyen szó akár a logód megtervezéséről, névjegykártya tervezésről vagy céges prezentációid elkészítéséről, ránk számíthatsz!

Értékesítést támogató anyagok

Az értékesítés folyamat során is segítünk márkaüzeneteid átadásában és a márka hiteles képviseletében. Az egyoldalas cégbemutató kiadványoktól a komplex ajánlati anyagok vizuális megtervezéséig minden lépésben veled leszünk!

Webes megoldások

Közösségi oldalaid gondos vizuális megtervezése, weboldalon megjelenő sliderek, digitális hirdetések képanyaga és hírlevél design egy helyen? Engedd, hogy segítsünk!

Nyomdai kivitelezés

Logózott ajándéktárgyakat szeretnél? Esetleg rollupokra lenne szükséged egy (online) konferenciához? Nem probléma! A szórólapok tervezésétől a szakmai magazinok szerkesztéséig bármilyen egyedi feladattal megbízhatod csapatunkat!
Érj el hatást. Tűnj ki! Grafika

Grafikai szolgáltatás
minden kihívásra

Arculat Sablonok Weboldal Kreatívok Social Látványtervek

Légy könnyen azonosítható!

Tűnj ki versenytársaid közül, alakíts ki erős érzelmi kapcsolatot célcsoportoddal – egy jól elkészített grafikai koncepció hatást fog elérni és nekünk éppen ez a célunk, legyen szó akár egy névjegykártyáról, akár egy teljes webdesignról.
Teljes körű kivitelezés

Teljes körű kivitelezés

A grafikai tervezés folyamatát minden esetben ugyanazokra a fontos lépésekre bontjuk:

  • Brief
  • Tervezés
  • Soft proof/digital proof
  • Gyártás

Brief


Ötletek, elképzelések, elvárások, vizuális irányok, határidők, célcsoportok, a megjelenés felületei... számtalan kérdés, melyeket már az első találkozáskor körvonalazunk, hogy aztán az ügyféligények alapján a lehető legjobb megoldás születhessen.

Tervezés


A kellő információk birtokában a grafikus elkészíti az első terveket a korábban egyeztetett instrukciók alapján, így kerülünk egyre közelebb a végső megoldáshoz. Végig szoros együttműködésben dolgozunk, így biztosan minden kívánság valóra válik.

Soft proof/digital proof


Az ügyfél által módosított, elfogadott és jóváhagyott terv alapján elkészül a végső kreatív. A digital proof a végső terméket bemutató nyomtatás, melyet offline termékek esetében készítünk. Ezen ellenőrizhető a szín, amely az utólagos félreértéseket hivatott elkerülni. Amennyiben a soft/digital proof rendben van, a gyártási fázis következik.

Gyártás


A gyártás tekintetében a cél szerint megkülönböztetünk online és offline végfelhasználást. A leadó fájlt az ezeknek megfelelő paraméterek mentén készítjük el.