Szolgáltatások

Stratégia-orientált weboldal-
készítés

Értékesítést támogató weboldalak, amelyek
ügyfeleink érdekeit szolgálják.

Mit nyújt a Meraki?

Az egyszerű megoldásoktól az egészen merészekig.

Teljesen új weboldal létrehozása

Amennyiben vállalkozásod még nem rendelkezik weboldallal, egy új üzletágnak szeretnél külön oldalt szentelni vagy régi oldalad már elavult, úgy segítünk a tervezésben és kivitelezésben egészen az alapoktól.

Régi weboldalak megreformálása

Amennyiben a régi oldalad technikailag alkalmas rá és úgy érzed, hogy mégsem érkezik annyi megkeresés vagy vásárlás, amennyit szeretnél, akkor segítünk átalakítani úgy, hogy a legtöbbet ki lehessen hozni belőle.

Teljes integráció a komplexebb igényekkel rendelkezőknek is.

Webshop Kapcsolati modul ERP rendszerek Automatizáció Foglalórendszer

Egyedi
Megoldások

Az egyszerű sablon megoldások sokszor nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket és így az online jelenlétre elköltött keretek csak sokkal kisebb hatékonysággal tudnak működni. Természetesen előfordul, hogy az egyszerű megoldás a legjobb megoldás, de jó tudni, hogy nem vagyunk keretek közé szorítva.
A jó weboldal nem csak az online térben való megjelenést jelenti. Összhangban kell lennie a márkával, az arculattal és az értékesítési célokkal.
Török Monika

Mitől lesz jó egy weboldal?

Egy jó weboldal hosszútávon csökkenti a kampányköltségeket és növeli az értékesítési volument.

A weboldal is egy ugyan olyan befektetés, amelynek célja a megtérülés. Azon túl, hogy vállalkozásunk elérhető a digitális térben, nem szabad elfelejteni, hogy ennek is csak akkor van értelme, ha nyereséget termel. Az egyszerű sablon megoldások sokszor nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket és így az online jelenlétre elköltött keretek csak sokkal kisebb hatékonysággal tudnak működni. A cél tehát, hogy a kampányaink nagyobb valószínűséggel konvertáljanak (hozzanak új ügyfeleket), a Google előnyben részesítse a hirdetéseinket és a webes keresésekkor előrébb sorolja a mi oldalainkat. Fontos továbbá, hogy az oldalra látogatókat megragadja, amit látnak és minél hamarabb megértsék az üzenetet, így elkattintás helyett inkább vásároljanak.

Tehát a lényeg a felhasználóbarát oldal, a jó webes keresőoptimalizálás, az üzenetek keresztülvitele a prospect ügyfelek irányába, a jól megírt hirdetések és általánosságban egy értelmezhető, szép, gyors, funkcióiban működő weboldal nyújtása.

Teljes Körű Kivitelezés

Weboldaladon egy komplett csapat dolgozik.
  • UX/UI tervezés
  • Grafikai munkák
  • Szövegírás
  • Fejlesztés
  • Keresőoptimalizálás
  • Projektmenedzsment

UX/UI tervezés


Kialakítjuk az oldalak elrendezését és az oldal funkcióit, hogy az támogassa az új ügyfelek szerzését és az értékesítést minden méretű eszközön.

Grafikai munkák


A design-t a mai trendeknek és az arculatnak megfelelően készítjük, hogy kellemes legyen a célcsoportnak az oldal látványa a színeket és illusztrációkat beleértve.

Szövegírás


Branding szempontból megfogalmazzuk a szövegeket, hogy a márka üzenete világos legyen és stilisztikailag is rendben legyenek.

Fejlesztés


Amit eltervezünk azt kivitelezni is tudjuk. Fontos, hogy az oldal sebessége, funkciói és ebből kifolyólag a felhasználói élmény ne csak papíron, hanem az éles oldalon is megfeleljenek.


Kereső-
optimalizálás


Az organikus kereséseknek kedvezően alakítjuk ki az oldal háttérinformációit és látható szövegeit, hogy azok tényleg relevánsak legyenek és így előrébb kerülj, mint a konkurencia.


Projekt-
menedzsment


A webes projekt során egy külön szakmabeli projektmenedzser foglalkozik az oldaladdal. Így biztosítjuk, hogy minden hatékonyan elkészüljön és te se maradj információ nélkül.