Skip to main content

Szolgáltatások

Bevétel-
növelő digitális hirdetések

Építsd vállalkozásod költséghatékonyan!

Mit nyújt a Meraki?

Tökéletes megoldás a növekedésre

Audit

Megvizsgáljuk a hirdetési fiókjaidat a legfrissebb technikai szempontok alapján, hogy feltárjuk a hiányosságokat, azonosítsuk a problémákat és feltérképezzük az erősségeket.

Kampány- és médiaterv

Céljaidhoz legjobban illeszkedő kampány- és médiatervet készítünk, hogy a lehető leghatékonyabban érd el céljaidat. Egyedülálló módon cégünk bárhol képes hirdetéseket elhelyezni a digitális térben, hogy ez se szabjon határt az álmaidnak.

Implementáció és optimalizálás

Az elkészített tervek alapján kialkudjuk a legkedvezőbb árakat és élesítjük a kampányokat. A hirdetéseket folyamatosan ellenőrizzük és optimalizáljuk (az adatok alapján), hogy a lehető legjobb eredményt érjük el a legkevesebb pénzből.

Riportálás

Részletes és naprakész riportokat készítünk az elért eredményekről, hogy mindig képben legyél az aktuális teljesítménnyel. Nálunk az átláthatóság és bizalom elsődleges szempont.
digitális kampányok

Mozogj otthonosan a digitális
értékesítés világában!

Piac feltérképezése Konkurenciaelemzés Kampánystratégia Célorientált hirdetésmix Eredményesség Visszacsatolás

Nagyvállalati megoldások mindenkinek

Minősített Google Ads ügynökségként az elmúlt évek során több száz PPC kampányt menedzseltünk sikeresen nem csak a Google, hanem a Facebook, LinkedIn, és egyéb népszerű alkalmazások rendszereiben. Folyamatosan fejlesztjük megoldásainkat és tudásunkat, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el ügyfeleinknek.

A világon elsők között implementáltuk a KKV ügyfeleknek is a személyre szabott hirdetési technológiát. A megoldás különlegessége, hogy a megjelenített hirdetések minden tulajdonságát a rendszerünk dinamikusan alakítja a legjobb eredmény érdekében. Így akár több millió hirdetésverziót készíthetünk el, hogy mindenkinek az éppen legrelevánsabb hirdetést jelenítsük meg a legjobb helyen és időben.

Komplex marketing szolgáltatásunk keretén belül teljes egészében levesszük a marketinggel kapcsolatos terheket a válladról; PPC szakembereink megtervezik és menedzselik kampányaidat, grafikusaink és videós szakértőink pedig elkészítik a kreatívokat, videókat. Szükség esetén pedig akár webáruházad, vagy weboldalad fejlesztésében is tudunk segíteni. Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakból érkeztek hozzánk, ezért biztosak vagyunk benne, hogy a te vállalkozásod számára is megtaláljuk a legjobb marketingmegoldást.  

Miért éri meg digitálisan hirdetni?    

Legyen szó akár kis- és nagyvállalatról, a PPC kampányok tökéletes megoldást nyújtanak bármilyen vállalkozás számára a potenciális vásárlók és ügyfelek megszerzésére. De mi a titka ezeknek a kampányoknak, amik a legtöbb vállalkozás számára vonzó hirdetési megoldást jelentenek? A válasz rendkívül egyszerű; a hagyományos reklámeszközökkel ellentétben egészen pontosan elérhető velük szinte bármilyen célcsoport. A Google Ads, Facebook, Linkedin, Pinterest és a hasonló elven működő platformok eszközeivel a legkülönbözőbb témára, érdeklődési körökre, és demográfiai adatokra célozhatunk. Bármennyire is egyszerűen hangzik azonban, ezek a kampányok komoly tervezést, odafigyelést és szakértelmet kívánnak meg annak érdekében, hogy eredményesek legyenek. Mi ebben tudunk neked segíteni!

Bárhol, bármikor

Bárhol, bármikor

Változatos megoldások az egyedi célok teljesülése érdekében.

  • Google Ads
  • Facebook/Instagram Ads
  • Programmatic
  • YouTube Ads
  • LinkedIn Ads
  • TikTok Ads
  • Pinterest Ads
  • Snapchat Ads
  • Reddit Ads
  • Minden más

Google Ads


Szeretnéd azokat elérni, akiknek a legnagyobb szüksége van szolgáltatásaidra, termékeidre? A Google hirdetési platformja kiválóan alkalmas erre a kedvező konverziós költség miatt. Bármilyen célra alkalmazható felület.

Facebook/Instagram Ads


A Magyarországon már több mint 4 millió felhasználóval rendelkező Facebook, a Google Ads mellett a másik legnépszerűbb és leghatékonyabb hirdetési platform. Bármilyen célra alkalmazható felület.

Programmatic hirdetések


A programmatic típusú vásárlás a nagyvállalati szegmensben évek óta az általános hirdetési megoldás. Az adatalapú, automatizált hirdetéskiszolgálásnak köszönhetően pontosabban célozhatóak és minőségibb felületeken jeleníthetőek meg a hirdetések. Nálunk ezek a megoldások mindenkinek elérhetőek.

YouTube Ads


A YouTube a világ legnépszerűbb videós platformja, ami a Google hirdetései hálózatának részét képezi, annak összes előnyével együtt. Tökéletes választás márkaépítés céljából.

LinkedIn Ads


Szolgáltatásaidat vagy termékeidet cégek számára hirdetnéd? Akkor a legideálisabb platform erre a LinkedIn, melynek Magyarországon már több mint félmillió tagja van.

TikTok Ads


A legújabb hirdetési platform a piacon, ami jelenleg csakis limitált számú ügynökségeken keresztül érhető el Magyarországon. Ilyenek vagyunk mi is! Ha szeretnél a 30-nál fiatalabb korosztály szegmensében növekedni, akkor a TikTok kiváló platform lehet számodra.

Pinterest Ads


Webshopot üzemeltetsz divat, lakberendezés vagy egyéb esztétikai vonalon? A Pinterest tökéletes felület lehet az értékesítés növelésére, amennyiben a fiatalabb nőket szeretnéd elérni.

Snapchat Ads


Szeretnéd márkád ismertségét növelni a fiatalok körében egy egyedi platform használatával? A Snapchat Ads segítségével hatásosan elérheted a fiatal generációt az általuk is gyakran látogatott alkalmazáson belül.

Reddit Ads


Bármilyen specifikus téma legaktívabb felhasználóit szeretnéd gyorsan és egyszerűen megcélozni? Akkor a Reddit hirdetési funkciói választ adhatnak a kihívásaidra, ahol tematika alapján célozhatóak a felhasználók.

Másra gondoltál?


Mondd el, mivel foglalkozik a céged és mit szeretnél elérni, mi pedig megtaláljuk a számodra legkedvezőbb hirdetési felületet. Az sem probléma, ha korábban nem dolgoztunk vele, hiszen nyitottak vagyunk új platformok használatára és megismerésére, hogy neked több időd maradjon a munkádra. Értjük és szeretjük a hirdetési piacot, ezáltal garantáljuk a hatékony közös munkát!