Szolgáltatások

Audio-
vizuális marketing

Színes és informatív videós tartalmak a brand image és a
céges tevékenységek kommunikációjához.

Mit nyújt a Meraki?

Ragadd meg a figyelmet

Reklámfilmek, brandépítő filmek

Akár induló, akár komolyabb szakmai múlttal bíró céged van, biztosan elérkezik az a pillanat, amikor gyorsan, hatékonyan, érthetően szeretnéd megmutatni a tevékenységi körödet. A kis- és középvállalkozások számára a reklámfilm még mindig szinte elérhetetlenül drága kommunikációs formának tűnik. Pedig egy marketingkampány ma már nem működik reklámfilmek nélkül. Ilyenkor jön jól a videó, és persze mi! Legyen szó márkaépítésről vagy ügyfélélményt bemutató filmekről, nyugodtan ránk bízhatod magad, költséghatékony módon, mindig az aktuális marketingcéloknak megfelelően segítünk!

Social media tartalmak

Ma már minden cég social media felületein rengeteg a mozgóképes tartalom. 5-20 másodperces filmek, amelyek akár a cég termékeit mutatják be, akár csupán egy hangulatot adnak, a videós tartalmakkal is számolni kell marketingtervezéskor. Ebben is szívesen segítünk, specialitásunk a hatékonyság – minél inkább tervezhető, ugyanakkor kis forgatási igénnyel vagy akár forgatás nélkül, fotókból, animációval megvalósítható videók tervezését és gyártását is vállaljuk. Nagyon szívesen gondolkodunk videós sorozatok, csatornák beindításán, hiszen szerintünk az előre tervezhetőség és rendszeresség márkaépítő hatású.

Eseményvideók

Akár céges rendezvényen, akár online eseményekhez van szükséged videós tartalomra, nyugodtan bízd ránk magad! Amikor találkozhattok a cégben, egy-egy céget bemutató, eseményre aktualizált videó feldobja a hangulatot. Nem is hinnéd, hogy a milyen sokféle módon tudunk videós tartalmakkal segíteni abban, hogy a csapatod összekovácsolódjon. És ez igaz akkor is, ha csak az online térben tudtok találkozni éppen – karácsonyi ünnepség, egy régóta a cégnél dolgozó munkatárs köszöntése, egyszerűnek tűnő, de filmként nagyon hatásos elemei egy-egy online találkozónak.

Lépj be az 1% világába
audiovizuális marketinggel!

Márkapozícionálás Megkülönböztethetőség Kiemelkedés Célzott elérés

Legyen a céged a főszereplő!

Egy jó videóval nemcsak céged, szolgáltatásod vagy terméked professzionalitását tudod bemutatni rövid idő alatt, hanem élményt nyújtasz, és érzelmeket tudsz kiáltani a nézőkből, ezzel pedig az elkötelezettségüket teremted meg vagy növeled. Mi abban tudunk segíteni, hogy a számodra fontos üzenetet a lehető leginkább sűrítve, a megfelelő műfajt kiválasztva adjuk át a megfelelő felületen. Ma már ugyanis nem kérdés, hogy sokszor jobban értjük a filmek nyelvét, mint az írott beszédet. Többek között ezért népszerű és ma már megkerülhetetlen egy kis- és középméretű vállalkozásnak is a videós tartalom.

Mitől lesz jó egy videó?

Szerintünk egy videó akkor hatékony, ha hiteles.

Legyen szó bármilyen műfajról, a jó videók hitelesen közvetítik azokat az üzeneteket, amiket a cég tevékenysége, munkatársai, szolgáltatásai képviselnek. Mi abban tudunk segíteni, hogy ennek a hitelességnek a hátterét megteremtjük, és megtaláljuk az azt leghatékonyabban bemutató műfajt – segítünk a minőségi kivitelezésben, ugyanakkor a sokszor nehéznek tűnő interjúhelyzetekben is.

A Merakinál sokféle műfajban készítünk marketingvideókat, az animációktól kezdve a rövid ismeretterjesztő filmekig, munkáinkat mindig alapos kutatás előzi meg – a jó videók ereje szerintünk a befektetett háttérmunkában rejlik, és az az alapján kidolgozott forgatókönyvben. Ez leginkább a brandet építő filmekre igaz, de csapatunk abban is tud segíteni, hogy adott kampányidőszakban, termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban az ügyfelekkel közösen megtaláljuk a leghatékonyabb videós formát, műfajt, hosszt és főleg, tartalmat. A tartalom mellett természetesen a kivitelezés éppolyan fontos nálunk – videós csapatunk grafikusainkkal közösen dolgozik azon, hogy szép és színvonalas videók készüljenek, bármilyen tartalomról vagy műfajról legyen szó.

Teljes körű kivitelezés

Teljes körű kivitelezés

Videós szolgáltatásunk teljes körű kivitelezést takar, a kreatív koncepció megírásától a gyártáson át a kész videós anyagok vagy reklámfilmek megvalósításáig terjed.

  • Célok és forgatókönyv
  • Utómunka
  • Reklámfilm és hirdetés
  • Cég- és termékbemutató
  • Dokumentumfilm
  • Animáció
  • Podcast
  • Egyedi tartalom

Célok és időzítés


Amikor felmerül egy videós tartalom igénye egy cég életében, három fő szempontot kell figyelembe venni a tervezésnél: a videó konkrét feladatát és célját, a vállalható költségeket, és az időzítést. Első lépésként arról beszélgetünk ügyfeleinkkel, hogy miért és kinek szól az adott tartalom. Ez alapján több műfajban és költségvetéssel javaslunk kreatív tartalmakat, illetve kidolgozzák szakértő kollégáink a forgatókönyveket.

Utómunka


A gyártás megszervezése, akár forgatott, animációs vagy stockvideókból álló tartalomról van szó, megfelelő utómunkát igényel. Egy videó vagy videós csomag megvalósítása többhetes folyamat, amelynek része a vágás, a fényelés, a hangi utómunka, és a feliratozás, grafikus megjelenés finomítása.

Reklámfilm és hirdetés


Legyen szó közösségimédia-megjelenésről, vagy televízióban is sugárzott reklámról, számíthatsz ránk. Széles körű tapasztalattal tervezünk és gyártunk videós tartalmat rövid és hosszabb méretben is, változatos felhasználásra, állandóan magas minőségben.

Dokumentumfilm


Dokumentumfilmekre nincs minden cégnek szüksége, de bizonyos iparágakban ez jelenti a kiemelkedés egyik lehetséges útját. Díjnyertes munkatársaink célja minden esetben a legmagasabb minőség elérése, mind esztétikai mind tartalmi szempontból.

Cég- és termékbemutató


Változatos audiovizuális tartalomgyártással segítjük ügyfeleink imázsépítését és sales-tevékenységét. Ügyfélelégedettségi kisvideókon keresztül, termék- és szolgáltatásvideókon át egészen rendezvények audiovizuális megjelenítéséig azon dolgozunk, hogy a lehető legjobban és legigényesebben bemutassuk, hogy ki vagy és mit csinálsz pontosan.

Animáció


Célzott üzenetek, ügymenetek vagy speciális kampányokhoz gyakran nem a hagyományos forgatott, hanem animációs megjelenés szükséges. A hangsúly itt minden esetben a költséghatékonyságon, a precizitáson és a prémium megjelenésen van.

Podcast


A céges online megjelenés egyik leginnovatívabb formája manapság a podcast, amely lehetőséget ad arra, hogy a cég tevékenységét rendszeresen, ugyanakkor elmélyültebben és szórakoztató módon kommunikálja. Kutatás, gyártástervezés, forgatás és élesítés egy helyen!

Egyedi tartalom


Ahány ház, annyi szokás, de leginkább ahány cég, annyi egyedi igény. Audiovizuális csapatunk felkészült az egyedi igények teljesítésére, hogy együtt igazán egyedi tartalmakat hozhassunk létre.