Marketing, ami működik.

Sokéves tapasztalatunk segít megtalálni a válaszokat a növekedéssel kapcsolatos kihívásokra.

Est. 2016

A Vízió

A Meraki Marketing Kft. egy új és független ügynökség, mely nemzetközi szintű és teljes körű marketing szolgáltatásokat nyújt a startupoktól a nagyvállalatokig mindenkinek.

Az Evolúció

Egy-egy ügyfél összes projektjét egy dedikált, tapasztalt marketing munkatárs kezeli. Ellátja a kommunikációs feladatokat, és koordinálja a Meraki szakértő háttércsapata munkáját, így biztosítva a növekedésedet segítő szolgáltatásokat.

Török Monika
Török Monika
Alapító
Ha ő nincs, mi sem létezünk. Alapítónk jól ismert multicégek marketing és kommunikációs székéről állt fel, hogy egy saját székre üljön át a Graphisoft Park egy teraszos-hangulatos irodájában. A civilben háromgyermekes anyuka igazi erőssége, hogy ütőképes, színes csapatot hozott létre. Mentorként, segítőként és rettenthetetlen hajóskapitányként áll a Meraki fedélzetén mi és az ügyfeleink legnagyobb örömére.
Kánai András
Kánai András
B2B kreatívigazgató
Kánai András, B2B kreatívigazgatónk két évtizedes reklámügynökségi és fél évtizedes ügyféloldali tapasztalatot mondhat a magáénak – meg egy állandóan meglévő kíváncsiságot, amellyel a világ dolgait szemléli. Éjszakai életét éppen ezért (jobbára) a könyvek és a laptop fölött görnyedve éli: jövőkutató énje ilyenkor dobja ki a hajmeresztő vagy éppen optimista jövőképeket, amelyeket sokszor előadásaiban prezentál. Munka mellett / után írta meg futurológiai könyvét, amelyet nemsokára egy második követ.
Dr. Papp Bojána
Dr. Papp Bojána
Filmes üzletágvezető
Dr. Papp Bojána filmdramaturgként végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, majd dokumentumfilmesként, újságíróként, televíziós szerkesztőként dolgozott az elmúlt húsz évben, kétszer nyerte el a Magyar Filmkritikusok díját, így tartalmi oldalról érkezett a Merakihoz. Saját témái között elkötelezetten foglalkozott szociális témákkal – forgatott börtönben, hátrányos helyzetű gyerekekkel, menekültekkel, nőkkel vagy mélyszegénysében élőkkel, de történelmi témák is megtalálták. Az elmúlt években egyre többször készített branded content filmeket, amelyek egyszerre mutatták meg egy márka gazdasági és emberi arcát. Filmes üzletágvezetőként célja az, hogy a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé tegye a minőségi reklámfilmeket. Legszívesebben két kiskamasz gyerekével tölti szabadidejét, és fedezi fel velük együtt újra a világot.
Varga Adrienn
Varga Adrienn
Üzletfejlesztési igazgató
Üzletfejlesztési igazgató 15 éves sales és marketing, valamint 5 éves stratégiára épített vizuális tartalomgyártási tapasztalattal képviseli a Meraki csapatát. Célja, hogy ügyfeleinket a számukra készített egyedi stratégia vizuális formába öntésével, érzelmekre ható show-stopper tartalmakkal kiemelje az online térben, a jól tapasztalható marketing zajból, minőségi kommunikációval. Adri hobbija ezen felül a fotózásokban való aktív részvétel senior modellként is, hosszú távú célja a MERAKI létrehozása nemzetközi piacokon, elsősorban Finnországban.
Abay Bálint
Abay Bálint
Marketing tanácsadó
Cégünk egyik digitális varázslója, honlapmágusa a Corvinus-Meraki-Microsoft-Meraki útvonalat járta be. Érdeklődési körének, alkatának és tudásának köszönhetően Bálint a webes projektek koordinálását és stratégiai támogatását végzi nálunk. A szívéhez közel álló IT világán kívül furcsa hobbikat mondhat magáénak, például: otthon átszellemülten DIY lámpa alatt biopitypangot termesztett a görögteknősüknek, automata vízcserélőrendszert fabrikált az akváriumuknak vagy a kávépörkölés rejtelmeit kutatva bújta a fórumokat. Ahogy mondja: „Ezekkel kis családomat boldogítom, ami már nem is olyan kicsi, mivel feleségemmel három csodás gyermekünknél töltöm be a szülő szerepét.”
Karádi Szintia
Karádi Szintia
Marketing tanácsadó
Vidám és fergetegesen jó stílusú kollégánk marketingtanácsadóként dolgozik a Merakinál. Erre predesztinálta már az angol nyelven elvégzett kereskedelmi és marketing szakja is (köszi, BGE!), és microsoftos szakmai gyakorlata után 2020 tavaszán csatlakozott hozzánk. Feltöltődéséről leginkább Nova, a border collie kiskutyája gondoskodik, de hogy Szinti semmiképp se unatkozzon, hétvégente kineziológusnak tanul. A kutya mellett a másik kedvenc (házi)állatáról így nyilatkozik: „imádom a cápákat, nagy álmom, hogy egyszer úszhassak velük”.
Mózsi Richárd
Mózsi Richárd
Grafikus
Ritkán lehet nekünk olyan grafikai munkákat, magazinterveket és arculati kézikönyveket mutatni, amiktől igazán eláll a lélegzetünk, ezért bosszantó, hogy Ricsi kollégánk mindent elkövet a légzőrendszerünk folyamatos szabotálásáért. Édesapja nyomdászként dolgozott, ezért nem meglepő, hogy a kiadványok, magazinok, könyvek tervezésének és szerkesztésének szeretetét már korán magába szívta. Főbb erősségeinek a letisztult, finom részletek kidolgozását, illetve a komplex márkamegjelenések tervezését tartja. (ezt aláírjuk mi is) Ha éppen hagyjuk pihenni kéréseink sokasága közepette, akkor szabadidejét mozgással, az erdők felfedezésével, focival és a családjával tölti. Igazi Marvel és Lego rajongóként tartjuk számon, lehet, hogy örök gyermeki énje az extra fűszer, ami a sok-sok szép munka alapja…
Ramocsa Szonja
Ramocsa Szonja
Grafikus
Folyton mozgásban! Szonja színes egyénisége grafikus csapatunknak, akinek a dinamikára épülő stílusa és az extrém ötletei folyamatosan szebbnél szebb munkákkal örvendeztetnek minket és ügyfeleinket. A kommunikáció és média szak elvégzése, majd 4 év multis háttér után egy sífelvonón kapaszkodva döntötte el, hogy kreativitását grafikusként kamatoztatja. Micsoda döntés! Azóta nincs megállás, hiszen munkáival újságokban, weboldalakon és a közösségi médiában is öregbítette már cégünk nevét. Szüleinek hála lételeme a sport, bár kevesen gondolnák, hogy sport alatt a hullámszörföt, a longboardot és a freestyle síelést érti. Kutyája, Kiwi minden percét szebbé teszi a home office alatt, aki csodálattal vegyes irigységgel tekint gazdája főzőtehetségére, hiszen sajnos ő nem részesülhet a végeredményből. Szonja megszállottan műanyagellenes, imádja a rakottkelt, a bálnákat, ha sós vizes a haja, a technot és a Pearl Jam bandát. Nem feltétlenül ebben a sorrendben…
Somos Anna
Somos Anna
Marketing tanácsadó
Munkatársaink közül talán Somos Anna account manager rendelkezik előéletében a legcoolabb titulussal: a Microsoftnál ugyanis Technical Audience Evangelism területen dolgozott. Innen származik ismertsége a Meraki alapítójával, Török Monival, aki a főnifőnije, vagyis a főnöke főnöke volt. De Anna diplomázás előtt még sportosan elfutott Hollandiába, és meg sem állt a Nike hathónapos gyakornoki programjáig. A szíve és a mesterszakos diplomavédése hazahúzta, majd meghallotta Moni hívó szavát is, és 2019 óta erősíti csapatunkat, főképp IT-s ügyfeleinkkel foglalkozik. Anna szenvedélye az utazás és a búvárkodás, eddig 23 országot fedezett fel földön, vízen, levegőben.
Tihanyi Márk
Tihanyi Márk
Marketing tanácsadó
Feketeöves marketing tanácsadó kollégánk Angliában élt 10 évig, Londonban végzett közgazdászként, és hat éve él ismét Magyarországon, de nem egyedül: barátnőjével 10 éve nagy boldogságban él és dolgozik együtt a digitális marketing és közösségi média területén. Amellett, hogy szereti kifogni a kihívást és jó feladatokat adó ügyfeleket, főbb hobbija a horgászat, a vadászat és a kiskutyája pocakjának simogatása. Amúgy is közel áll hozzá a természet és az erdőjárás, és szerencsére ilyen projektekkel is foglalkozunk. (Talán kutyapocaksimogató projektünk nincs, ha így belegondolunk).
Varga Vera
Varga Vera
Marketing tanácsadó
Nálunk egyáltalán nem ritka, hogy valaki account és egyben rendkívül kreatív. Több ügyfelünk sikerében felelős személyként Varga Vera is ezt a tábort erősíti. Ehhez a külföldön töltött évei adnak muníciót, amikor az alkalmazkodóképessége hihetetlenül megerősödött. Vera magabiztosan kezeli a büdzséket és soha nem veszik el a határidőkben sem – erre multis és saját céges tapasztalata predesztinálja – de közben ő a mi nem hivatalos sütimesterünk (Head of Cookies, és most nem informatikai értelemben). Minden merakis bulira hoz nekünk valami ínycsiklandozót, valami édeset, valami süteményeset, valami… verásat. Emberbarát személyiségét tovább árnyalja, hogy odáig van családjáért: férjéért és egyre gyorsabban cseperedő fiáért.

Referenciáink

Olyan ügyfelekkel dolgozunk, akik számára a növekedés vagy a nemzetközi piacra lépés az elsődleges cél. Ebben van tapasztalatunk, ehhez értünk.

Ügyfeleink mondták

  • „Még nem volt alkalmam visszajelezni a filmekről..hát most végre megteszem... Ma reggel a hajnali csöndben végre volt alkalmam végignézni őket...és azt kell hogy mondjam le vagyok nyűgözbe, nagyon szép munka mind a forgató stáb, mind a szereplők részéről...”
    Meliora By KOC
  • „Még egyszer köszönöm mindenkinek a csapatban, aki a WEBARTERY márkával foglalkozott és a tehetségét, szakértelmét, kreativitását a mi sikerünk szolgálatába állította az elmúlt időszakban :)”
    Webartery
  • "Nagyon köszönjük a Meraki Marketing csapatának a fejlesztést, azt hiszem ezzel tényleg sikerült újat mutatni a magyar és nemzetközi honlapok között!"
    Remred Space Technologies