Skip to main content

Marketing, ami működik.

Sokéves tapasztalatunk segít megtalálni a válaszokat a növekedéssel kapcsolatos kihívásokra.

Est. 2016

A Vízió

A Meraki Marketing Kft. egy új és független ügynökség, mely nemzetközi szintű és teljes körű marketing szolgáltatásokat nyújt a startupoktól a nagyvállalatokig mindenkinek.

Az Evolúció

Egy-egy ügyfél összes projektjét egy dedikált, tapasztalt marketing munkatárs kezeli. Ellátja a kommunikációs feladatokat, és koordinálja a Meraki szakértő háttércsapata munkáját, így biztosítva a növekedésedet segítő szolgáltatásokat.

Referenciáink

Olyan ügyfelekkel dolgozunk, akik számára a növekedés vagy a nemzetközi piacra lépés az elsődleges cél. Ebben van tapasztalatunk, ehhez értünk.

Ügyfeleink mondták

 • „Még nem volt alkalmam visszajelezni a filmekről..hát most végre megteszem... Ma reggel a hajnali csöndben végre volt alkalmam végignézni őket...és azt kell hogy mondjam le vagyok nyűgözbe, nagyon szép munka mind a forgató stáb, mind a szereplők részéről...”
  Meliora By KOC
 • „Még egyszer köszönöm mindenkinek a csapatban, aki a WEBARTERY márkával foglalkozott és a tehetségét, szakértelmét, kreativitását a mi sikerünk szolgálatába állította az elmúlt időszakban :)”
  Webartery
 • "Nagyon köszönjük a Meraki Marketing csapatának a fejlesztést, azt hiszem ezzel tényleg sikerült újat mutatni a magyar és nemzetközi honlapok között!"
  Remred Space Technologies
 • "Cégcsoportunk eddigi legjobb marketing döntésének bizonyult a Veletek megkezdett marketing kooperáció. Örülök, hogy kollégám kardoskodott a Meraki mellett.”
  TN Energy Kft.
 • "A Meraki által kezelt PPC hirdetéseknek köszönhetően rengeteg új ügyfél talált meg minket, javításra, felújításra váró turbójával. Értékesítéseink száma is jelentősen megugrott, köszönjük Meraki Marketing!"
  Turbószerviz Felcsiki
 • "Ezt az ügyfélkezelést le kellene kottázni és oktatni, amit a Meraki csinál!"
  Profirent