Marketing, ami működik.

Sokéves tapasztalatunk segít megtalálni a válaszokat a növekedéssel kapcsolatos kihívásokra.

Est. 2016

A Vízió

A Meraki Marketing Kft. egy új és független ügynökség, mely nemzetközi szintű és teljes körű marketing szolgáltatásokat nyújt a startupoktól a nagyvállalatokig mindenkinek.

Az Evolúció

Egy-egy ügyfél összes projektjét egy dedikált, tapasztalt marketing munkatárs kezeli. Ellátja a kommunikációs feladatokat, és koordinálja a Meraki szakértő háttércsapata munkáját, így biztosítva a növekedésedet segítő szolgáltatásokat.

Török Monika
Török Monika
Alapító
Ha ő nincs, mi sem létezünk. Alapítónk jól ismert multicégek marketing és kommunikációs székéről állt fel, hogy egy saját székre üljön át a Graphisoft Park egy teraszos-hangulatos irodájában. A civilben háromgyermekes anyuka igazi erőssége, hogy ütőképes, színes csapatot hozott létre. Mentorként, segítőként és rettenthetetlen hajóskapitányként áll a Meraki fedélzetén mi és az ügyfeleink legnagyobb örömére.
Tihanyi Márk
Tihanyi Márk
B2B ügyfélkapcsolati igazgató
Feketeöves marketing tanácsadó kollégánk Angliában élt 10 évig, Londonban végzett közgazdászként, és hat éve él ismét Magyarországon, de nem egyedül: barátnőjével 10 éve nagy boldogságban él és dolgozik együtt a digitális marketing és közösségi média területén. Amellett, hogy szereti kifogni a kihívást és jó feladatokat adó ügyfeleket, főbb hobbija a horgászat, a vadászat és a kiskutyája pocakjának simogatása. Amúgy is közel áll hozzá a természet és az erdőjárás, és szerencsére ilyen projektekkel is foglalkozunk. (Talán kutyapocaksimogató projektünk nincs, ha így belegondolunk).
Varga Vera
Varga Vera
B2C ügyfélkapcsolati igazgató
Nálunk egyáltalán nem ritka, hogy valaki account és egyben rendkívül kreatív. Több ügyfelünk sikerében felelős személyként Varga Vera is ezt a tábort erősíti. Ehhez a külföldön töltött évei adnak muníciót, amikor az alkalmazkodóképessége hihetetlenül megerősödött. Vera magabiztosan kezeli a büdzséket és soha nem veszik el a határidőkben sem – erre multis és saját céges tapasztalata predesztinálja – de közben ő a mi nem hivatalos sütimesterünk (Head of Cookies, és most nem informatikai értelemben). Minden merakis bulira hoz nekünk valami ínycsiklandozót, valami édeset, valami süteményeset, valami… verásat. Emberbarát személyiségét tovább árnyalja, hogy odáig van családjáért: férjéért és egyre gyorsabban cseperedő fiáért.
Kánai András
Kánai András
B2B kreatívigazgató
Kánai András, B2B kreatívigazgatónk két évtizedes reklámügynökségi és fél évtizedes ügyféloldali tapasztalatot mondhat a magáénak – meg egy állandóan meglévő kíváncsiságot, amellyel a világ dolgait szemléli. Éjszakai életét éppen ezért (jobbára) a könyvek és a laptop fölött görnyedve éli: jövőkutató énje ilyenkor dobja ki a hajmeresztő vagy éppen optimista jövőképeket, amelyeket sokszor előadásaiban prezentál. Munka mellett / után írta meg futurológiai könyvét, amelyet nemsokára egy második követ.
Kiskádár Tamás
Kiskádár Tamás
Kreatív tanácsadó
Tamás a Magyar Narancs újságírójából lett szövegíró a Hungexpónál, majd kreatív igazgató a Publicisnél tizenkét évig. Később dolgozott a Kirowskiban és a Mitóban. Az összesen már lassan harmincéves reklámszakemberkedés mellett tanít és szerkeszt (a Tilos rádióban). Négy gyereke felnőtt már, három kutyája megöregedett. Feleségével együtt nagyon szeretnek kerékpározni, időnként kirándulni és utazni.
Dr. Papp Bojána
Dr. Papp Bojána
Filmes üzletágvezető
Dr. Papp Bojána filmdramaturgként végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, majd dokumentumfilmesként, újságíróként, televíziós szerkesztőként dolgozott az elmúlt húsz évben, kétszer nyerte el a Magyar Filmkritikusok díját, így tartalmi oldalról érkezett a Merakihoz. Saját témái között elkötelezetten foglalkozott szociális témákkal – forgatott börtönben, hátrányos helyzetű gyerekekkel, menekültekkel, nőkkel vagy mélyszegénységben élőkkel, de történelmi témák is megtalálták. Az elmúlt években egyre többször készített branded content filmeket, amelyek egyszerre mutatták meg egy márka gazdasági és emberi arcát. Filmes üzletágvezetőként célja az, hogy a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé tegye a minőségi reklámfilmeket. Legszívesebben két kiskamasz gyerekével tölti szabadidejét, és fedezi fel velük együtt újra a világot.
Csorba Zsuzsanna
Csorba Zsuzsanna
Szövegíró

Szövegíró kollégánk a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte tanulmányait kommunikáció- és médiatudomány szakon. A szakma betűkhöz közelebb álló részét választotta, így kötött ki végül a Merakinál. Sokéves szövegírói tapasztalatának köszönhetően mesterien csűri-csavarja a SEO szövegeket, social media posztokat, hírleveleket. Számára a szövegírás egy aranykulcs a világ megismeréséhez, új dolgok felfedezéséhez. Zsuzsi a startupok elhivatottja, ebből írta doktori dolgozatát is, amikor pedig nem ezzel foglalkozik, akkor új élményekre vadászik családjával, barátaival és kutyájával, Majával.

Jámbor Izabella
Jámbor Izabella
Marketing tanácsadó

Iza, az új accountunk nem mindennapi személy. Hozzunk erre példákat is? Rendben!
Amikor az építőiparban érettségizett, a 150-ből még csak 5-en voltak lányok.
A rendezvényszervezés nála nemcsak a szakmai múltat, hanem erős hobbit is jelent: születésnapi partijai tematikára épülnek, és – mint egy zártkörű klubba – sorban állnak az emberek, hogy azokra bejussanak.
Imád kommunikálni és szervezni, és jól is csinálja! Megrögzötten hisz a mosoly és a kommunikáció erejében.
Szabadidejében vérbeli homo ludensként társasozik, feltöltődésnek próbálja különböző lemaradásait behozni, akár könyvekről, Marvel-filmekről vagy sorozatokról van is szó.

Mózsi Richárd
Mózsi Richárd
Grafikus
Ritkán lehet nekünk olyan grafikai munkákat, magazinterveket és arculati kézikönyveket mutatni, amiktől igazán eláll a lélegzetünk, ezért bosszantó, hogy Ricsi kollégánk mindent elkövet a légzőrendszerünk folyamatos szabotálásáért. Édesapja nyomdászként dolgozott, ezért nem meglepő, hogy a kiadványok, magazinok, könyvek tervezésének és szerkesztésének szeretetét már korán magába szívta. Főbb erősségeinek a letisztult, finom részletek kidolgozását, illetve a komplex márkamegjelenések tervezését tartja. (ezt aláírjuk mi is) Ha éppen hagyjuk pihenni kéréseink sokasága közepette, akkor szabadidejét mozgással, az erdők felfedezésével, focival és a családjával tölti. Igazi Marvel és Lego rajongóként tartjuk számon, lehet, hogy örök gyermeki énje az extra fűszer, ami a sok-sok szép munka alapja…
Lupkovics-Oravecz Zsófia
Lupkovics-Oravecz Zsófia
Marketing tanácsadó
Mosolygósan szigorú, szigorúan mosolygós kollégánk marketingtanácsadóként (és újdonsült várandós feleségként) dolgozik a Merakinál. Politológia és jogi tanulmányaitól egy kreatívabb világba menekült, idén nyáron találta meg helyét csapatunkban. Legfőbb hobbija a sport követése élőben és online és természetesen a művelése is! Zsófi fiatalként úszó és gyorskorcsolyázó volt, ma már inkább a futás és a terepakadály versenyeken való részvétel teszi ki a szabadidejét.
Votisky Anna
Votisky Anna
Marketing tanácsadó
Anna életében (egyelőre) a 2 a fontos szám: ennyi évtizedet töltött el multinacionális vállalatok különböző kommunikációs területein, és ennyi gyereket nevel férjével. Még néhány szám: tucat és 1000 – ennyi főre is szervezett már rendezvényt, de emellett a belső kommunikáció, a PR és a rendezvényszervezés is egyaránt közel állnak a szívéhez. Nem retten meg sem a backstage, sem a határidő szavak hallatán. Amikor ideje engedi – erős eufemizmus! – akkor tanul, olvas, színházi vagy mozielőadást néz, de szabadideje leginkább a családjáé.
Bulissa Eszter
Bulissa Eszter
Marketing tanácsadó
Eszti fiatal kora ellenére vén rókának számít a marketing területén. Dolgozott már offline és online területen is, így nem riasztja vissza, ha éppen egy magazin kerül az útjába, vagy ha a social egyre tágabb hálójába kell belevetnie magát. Szeret beszélni, sokat…Mondhatni szakmai ártalom, azonban papíron is jól bánik a szavakkal. Szövegíróként többször megállta már a helyét, legyen szó posztokról, blogcikkekről, vagy épp a SEO szövevényes világáról, emellett vendégíróként online marketinggel foglalkozó platformokra szokott kutatásokat készíteni. Hobbi vándorló, szereti felfedezni a különböző kultúrákat, de Magyarország dimbes-dombos tájait is szívesen járja két lábon vagy éppen két keréken.
Kiss Evelin
Kiss Evelin
Marketing tanácsadó
Mérnöki végzettsége ellenére a marketing világában kötött ki, amit egyáltalán nem bánt meg. Több évet élt külföldön, ebből 2 évig a Google Ads krakkói csapatát erősítette. Ott ismerte meg mélységeiben és szeretett bele az online kampányok készítésébe. 2017-ben kezdett el a Merakival dolgozni és 2018-ban lett a csapat teljes körű tagja. Ha kevéske ideje engedi, akkor szívesen utazgat férjével, vagy kertészkedik, de mivel jelenleg két tündéri pici lányával leginkánb otthon tartózkodik, így a szabadidő fogalma egy ideje ismeretlen számára.
Surányi Zsolt
Marketing tanácsadó
Jó humorérzékkel megáldott, vidám kollégánk marketingtanácsadóként dolgozik a Merakinál. Suri több mint 20, a telekommunikációs szférában eltöltött marketinges év után, 2021 nyarán csatlakozott csapatunkhoz. Ő nem csak mondja, hanem vallja is, hogy a "rákenról" nem egy tánc, hiszen szabadidejét főleg gitározással tölti. 25 évnyi hangos koncertezés után már főleg a Balaton-felvidék és a Káli-medence csendjében kapcsolódik ki, szép fehérborok társaságában.

Referenciáink

Olyan ügyfelekkel dolgozunk, akik számára a növekedés vagy a nemzetközi piacra lépés az elsődleges cél. Ebben van tapasztalatunk, ehhez értünk.

Ügyfeleink mondták

  • „Még nem volt alkalmam visszajelezni a filmekről..hát most végre megteszem... Ma reggel a hajnali csöndben végre volt alkalmam végignézni őket...és azt kell hogy mondjam le vagyok nyűgözve, nagyon szép munka mind a forgató stáb, mind a szereplők részéről...”
    Meliora By KOC
  • „Még egyszer köszönöm mindenkinek a csapatban, aki a WEBARTERY márkával foglalkozott és a tehetségét, szakértelmét, kreativitását a mi sikerünk szolgálatába állította az elmúlt időszakban :)”
    Webartery
  • "Nagyon köszönjük a Meraki Marketing csapatának a fejlesztést, azt hiszem ezzel tényleg sikerült újat mutatni a magyar és nemzetközi honlapok között!"
    Remred Space Technologies