Blog

meraki

Bővebben ...Blog

 • Találatok: 189

Rólunk

Marketing, ami működik.

Sokéves tapasztalatunk segít megtalálni a válaszokat a növekedéssel kapcsolatos kihívásokra.

Est. 2016

A Vízió

A Meraki Marketing Kft. egy új és független ügynökség, mely nemzetközi szintű és teljes körű marketing szolgáltatásokat nyújt a startupoktól a nagyvállalatokig mindenkinek.

Az Evolúció

Egy-egy ügyfél összes projektjét egy dedikált, tapasztalt marketing munkatárs kezeli. Ellátja a kommunikációs feladatokat, és koordinálja a Meraki szakértő háttércsapata munkáját, így biztosítva a növekedésedet segítő szolgáltatásokat.

 • Török Monika
  Török Monika

  Alapító

  Ha ő nincs, mi sem létezünk. Alapítónk jól ismert multicégek marketing és kommunikációs székéről állt fel, hogy egy saját székre üljön át a Graphisoft Park egy teraszos-hangulatos irodájában. A civilben háromgyermekes anyuka igazi erőssége, hogy ütőképes, színes csapatot hozott létre. Mentorként, segítőként és rettenthetetlen hajóskapitányként áll a Meraki fedélzetén mi és az ügyfeleink legnagyobb örömére.
 • Kánai András
  Kánai András

  B2B kreatívigazgató

  Kánai András, B2B kreatívigazgatónk két évtizedes reklámügynökségi és fél évtizedes ügyféloldali tapasztalatot mondhat a magáénak – meg egy állandóan meglévő kíváncsiságot, amellyel a világ dolgait szemléli. Éjszakai életét éppen ezért (jobbára) a könyvek és a laptop fölött görnyedve éli: jövőkutató énje ilyenkor dobja ki a hajmeresztő vagy éppen optimista jövőképeket, amelyeket sokszor előadásaiban prezentál. Munka mellett / után írta meg futurológiai könyvét, amelyet nemsokára egy második követ.
 • Kiskádár Tamás
  Kiskádár Tamás

  Kreatívigazgató

  Tamás a Magyar Narancs újságírójából lett szövegíró a Hungexpónál, majd kreatív igazgató a Publicisnél tizenkét évig. Később dolgozott a Kirowskiban és a Mitóban. Az összesen már lassan harmincéves reklámszakemberkedés mellett tanít és szerkeszt (a Tilos rádióban). Négy gyereke felnőtt már, három kutyája megöregedett. Feleségével együtt nagyon szeretnek kerékpározni, időnként kirándulni és utazni.
 • Dr. Papp Bojána
  Dr. Papp Bojána

  Filmes üzletágvezető

  Dr. Papp Bojána filmdramaturgként végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, majd dokumentumfilmesként, újságíróként, televíziós szerkesztőként dolgozott az elmúlt húsz évben, kétszer nyerte el a Magyar Filmkritikusok díját, így tartalmi oldalról érkezett a Merakihoz. Saját témái között elkötelezetten foglalkozott szociális témákkal – forgatott börtönben, hátrányos helyzetű gyerekekkel, menekültekkel, nőkkel vagy mélyszegénységben élőkkel, de történelmi témák is megtalálták. Az elmúlt években egyre többször készített branded content filmeket, amelyek egyszerre mutatták meg egy márka gazdasági és emberi arcát. Filmes üzletágvezetőként célja az, hogy a kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé tegye a minőségi reklámfilmeket. Legszívesebben két kiskamasz gyerekével tölti szabadidejét, és fedezi fel velük együtt újra a világot.
 • Tihanyi Márk
  Tihanyi Márk

  B2B ügyfélkapcsolati igazgató

  Feketeöves marketing tanácsadó kollégánk Angliában élt 10 évig, Londonban végzett közgazdászként, és hat éve él ismét Magyarországon, de nem egyedül: barátnőjével 10 éve nagy boldogságban él és dolgozik együtt a digitális marketing és közösségi média területén. Amellett, hogy szereti kifogni a kihívást és jó feladatokat adó ügyfeleket, főbb hobbija a horgászat, a vadászat és a kiskutyája pocakjának simogatása. Amúgy is közel áll hozzá a természet és az erdőjárás, és szerencsére ilyen projektekkel is foglalkozunk. (Talán kutyapocaksimogató projektünk nincs, ha így belegondolunk).
 • Varga Adrienn
  Varga Adrienn

  Üzletfejlesztési igazgató

  Üzletfejlesztési igazgató 15 éves sales és marketing, valamint 5 éves stratégiára épített vizuális tartalomgyártási tapasztalattal képviseli a Meraki csapatát. Célja, hogy ügyfeleinket a számukra készített egyedi stratégia vizuális formába öntésével, érzelmekre ható show-stopper tartalmakkal kiemelje az online térben, a jól tapasztalható marketing zajból, minőségi kommunikációval. Adri hobbija ezen felül a fotózásokban való aktív részvétel senior modellként is, hosszú távú célja a MERAKI létrehozása nemzetközi piacokon, elsősorban Finnországban.
 • Varga Vera
  Varga Vera

  B2C ügyfélkapcsolati igazgató

  Nálunk egyáltalán nem ritka, hogy valaki account és egyben rendkívül kreatív. Több ügyfelünk sikerében felelős személyként Varga Vera is ezt a tábort erősíti. Ehhez a külföldön töltött évei adnak muníciót, amikor az alkalmazkodóképessége hihetetlenül megerősödött. Vera magabiztosan kezeli a büdzséket és soha nem veszik el a határidőkben sem – erre multis és saját céges tapasztalata predesztinálja – de közben ő a mi nem hivatalos sütimesterünk (Head of Cookies, és most nem informatikai értelemben). Minden merakis bulira hoz nekünk valami ínycsiklandozót, valami édeset, valami süteményeset, valami… verásat. Emberbarát személyiségét tovább árnyalja, hogy odáig van családjáért: férjéért és egyre gyorsabban cseperedő fiáért.
 • Abay Bálint
  Abay Bálint

  Digital Head

  Cégünk egyik digitális varázslója, honlapmágusa a Corvinus-Meraki-Microsoft-Meraki útvonalat járta be. Érdeklődési körének, alkatának és tudásának köszönhetően Bálint a webes projektek koordinálását és stratégiai támogatását végzi nálunk. A szívéhez közel álló IT világán kívül furcsa hobbikat mondhat magáénak, például: otthon átszellemülten DIY lámpa alatt biopitypangot termesztett a görögteknősüknek, automata vízcserélőrendszert fabrikált az akváriumuknak vagy a kávépörkölés rejtelmeit kutatva bújta a fórumokat. Ahogy mondja: „Ezekkel kis családomat boldogítom, ami már nem is olyan kicsi, mivel feleségemmel három csodás gyermekünknél töltöm be a szülő szerepét.”
 • Csorba Zsuzsanna
  Csorba Zsuzsanna

  Szövegíró

  Szövegíró kollégánk a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte tanulmányait kommunikáció- és médiatudomány szakon. A szakma betűkhöz közelebb álló részét választotta, így kötött ki végül a Merakinál. Sokéves szövegírói tapasztalatának köszönhetően mesterien csűri-csavarja a SEO szövegeket, social media posztokat, hírleveleket. Számára a szövegírás egy aranykulcs a világ megismeréséhez, új dolgok felfedezéséhez. Zsuzsi a startupok elhivatottja, ebből írta doktori dolgozatát is, amikor pedig nem ezzel foglalkozik, akkor új élményekre vadászik családjával, barátaival és kutyájával, Majával.

 • Jámbor Izabella
  Jámbor Izabella

  Marketing tanácsadó

  Iza, az új accountunk nem mindennapi személy. Hozzunk erre példákat is? Rendben!
  Amikor az építőiparban érettségizett, a 150-ből még csak 5-en voltak lányok.
  A rendezvényszervezés nála nemcsak a szakmai múltat, hanem erős hobbit is jelent: születésnapi partijai tematikára épülnek, és – mint egy zártkörű klubba – sorban állnak az emberek, hogy azokra bejussanak.
  Imád kommunikálni és szervezni, és jól is csinálja! Megrögzötten hisz a mosoly és a kommunikáció erejében.
  Szabadidejében vérbeli homo ludensként társasozik, feltöltődésnek próbálja különböző lemaradásait behozni, akár könyvekről, Marvel-filmekről vagy sorozatokról van is szó.

 • Mándoki Tamás
  Mándoki Tamás

  PPC specialista

  Hódmezővásárhelyről származó reneszánsz emberünk egyszerre agyas szövegíró és villámkezű PPC kampánymenedzser. Mielőtt a Meraki csapatát erősítette volna, már mélyen megmártózott a digitális hirdetések világában. Sokoldalúságára jellemző, hogy gyerekkora óta foglalkozik novella- és versírással, de nagy barátja a zenének, a videójátékoknak, a művészeteknek, a pszichológiának és a technológiának is. Hogy férhet ennyi érdeklődés, kíváncsiság egy emberbe?! Nem tudjuk, de örülünk, hogy Tomi a Merakiban van, és együtt dolgozhatunk vele.
 • Mózsi Richárd
  Mózsi Richárd

  Grafikus

  Ritkán lehet nekünk olyan grafikai munkákat, magazinterveket és arculati kézikönyveket mutatni, amiktől igazán eláll a lélegzetünk, ezért bosszantó, hogy Ricsi kollégánk mindent elkövet a légzőrendszerünk folyamatos szabotálásáért. Édesapja nyomdászként dolgozott, ezért nem meglepő, hogy a kiadványok, magazinok, könyvek tervezésének és szerkesztésének szeretetét már korán magába szívta. Főbb erősségeinek a letisztult, finom részletek kidolgozását, illetve a komplex márkamegjelenések tervezését tartja. (ezt aláírjuk mi is) Ha éppen hagyjuk pihenni kéréseink sokasága közepette, akkor szabadidejét mozgással, az erdők felfedezésével, focival és a családjával tölti. Igazi Marvel és Lego rajongóként tartjuk számon, lehet, hogy örök gyermeki énje az extra fűszer, ami a sok-sok szép munka alapja…
 • Lupkovics-Oravecz Zsófia
  Lupkovics-Oravecz Zsófia

  Marketing tanácsadó

  Mosolygósan szigorú, szigorúan mosolygós kollégánk marketingtanácsadóként (és újdonsült várandós feleségként) dolgozik a Merakinál. Politológia és jogi tanulmányaitól egy kreatívabb világba menekült, idén nyáron találta meg helyét csapatunkban. Legfőbb hobbija a sport követése élőben és online és természetesen a művelése is! Zsófi fiatalként úszó és gyorskorcsolyázó volt, ma már inkább a futás és a terepakadály versenyeken való részvétel teszi ki a szabadidejét.
 • Ramocsa Szonja
  Ramocsa Szonja

  Grafikus

  Folyton mozgásban! Szonja színes egyénisége grafikus csapatunknak, akinek a dinamikára épülő stílusa és az extrém ötletei folyamatosan szebbnél szebb munkákkal örvendeztetnek minket és ügyfeleinket. A kommunikáció és média szak elvégzése, majd 4 év multis háttér után egy sífelvonón kapaszkodva döntötte el, hogy kreativitását grafikusként kamatoztatja. Micsoda döntés! Azóta nincs megállás, hiszen munkáival újságokban, weboldalakon és a közösségi médiában is öregbítette már cégünk nevét. Szüleinek hála lételeme a sport, bár kevesen gondolnák, hogy sport alatt a hullámszörföt, a longboardot és a freestyle síelést érti. Kutyája, Kiwi minden percét szebbé teszi a home office alatt, aki csodálattal vegyes irigységgel tekint gazdája főzőtehetségére, hiszen sajnos ő nem részesülhet a végeredményből. Szonja megszállottan műanyagellenes, imádja a rakottkelt, a bálnákat, ha sós vizes a haja, a technot és a Pearl Jam bandát. Nem feltétlenül ebben a sorrendben…
 • Votisky Anna
  Votisky Anna

  Marketing tanácsadó

  Anna életében (egyelőre) a 2 a fontos szám: ennyi évtizedet töltött el multinacionális vállalatok különböző kommunikációs területein, és ennyi gyereket nevel férjével. Még néhány szám: tucat és 1000 – ennyi főre is szervezett már rendezvényt, de emellett a belső kommunikáció, a PR és a rendezvényszervezés is egyaránt közel állnak a szívéhez. Nem retten meg sem a backstage, sem a határidő szavak hallatán. Amikor ideje engedi – erős eufemizmus! – akkor tanul, olvas, színházi vagy mozielőadást néz, de szabadideje leginkább a családjáé.

Referenciáink

Olyan ügyfelekkel dolgozunk, akik számára a növekedés vagy a nemzetközi piacra lépés az elsődleges cél. Ebben van tapasztalatunk, ehhez értünk.
 • Alex Hair Shop & Salon

  Client 01

 • KIOSK

  Client 01

 • Forbes

  Client 02

 • Cheppers

  Client 03

 • softwareONE

  Client 04

 • Waberer's

  Client 05

 • Duna Garden

  Client 06

 • Dubicz

  Client 06

 • RTL KLUB

  Client 07

 • linistry

  Client 08

 • ZanZa

  Client 09

 • Clementine

  Client 09

 • Ford Petrányi

  Client 10

 • abesse

  Client 01

 • Achron

  Client 02

 • Axióma

  Client 02

 • BBT

  Client 02

 • bixpert

  Client 02

 • CashControl

  Client 02

 • DG Digital

  Client 02

 • Elter

  Client 02

 • Flanker

  Client 02

 • Grube

  Client 02

 • HRmaster

  Client 02

 • HR Partner

  Client 02

 • Inokim

  Client 02

 • KOC

  Client 02

 • Kukamet

  Client 02

 • Lillyneir

  Client 02

 • Mesterakadémia

  Client 02

 • Meliora by KOC

  Client 02

 • MKOE

  Client 02

 • ProfilGate

  Client 02

 • Remred

  Client 02

 • Serco

  Client 02

 • Synerinsoft

  Client 02

 • Szuperzöld

  Client 02

 • Thomas Sabo

  Client 02


Ügyfeleink mondták

 • Meliora By KOC

  „Még nem volt alkalmam visszajelezni a filmekről..hát most végre megteszem... Ma reggel a hajnali csöndben végre volt alkalmam végignézni őket...és azt kell hogy mondjam le vagyok nyűgözve, nagyon szép munka mind a forgató stáb, mind a szereplők részéről...”
 • Webartery

  „Még egyszer köszönöm mindenkinek a csapatban, aki a WEBARTERY márkával foglalkozott és a tehetségét, szakértelmét, kreativitását a mi sikerünk szolgálatába állította az elmúlt időszakban :)”
 • Remred Space Technologies

  "Nagyon köszönjük a Meraki Marketing csapatának a fejlesztést, azt hiszem ezzel tényleg sikerült újat mutatni a magyar és nemzetközi honlapok között!"

Bővebben ...Rólunk

 • Találatok: 4050

Referenciáink

Referenciáink

Olyan ügyfelekkel dolgozunk, akik számára a növekedés vagy a nemzetközi piacra lépés az elsődleges cél. Ebben van tapasztalatunk, ehhez értünk.
 • Forbes

  Forbes

 • KIOSK

  KIOSK

 • Waberer's

  Waberer's

 • RTL KLUB

  RTL KLUB

 • Ford Petrányi

  Ford Petrányi

 • Clementine

  Clementine

 • softwareONE

  softwareONE

 • Remred

  Remred

 • Abonett

  Abonett

 • Serco

  Serco

 • Thomas Sabo

  Thomas Sabo

 • Grube

  Grube

 • Zo Skin Health

  Zo Skin Health

 • unitravel

  unitravel

 • Mesterakadémia

  Mesterakadémia

 • swapp

  swapp

 • abesse

  abesse

 • enel x

  enel x

 • Elter

  Elter

 • Duna Garden

  Duna Garden

 • linistry

  linistry

 • Axióma

  Axióma

 • BBT

  BBT

 • bixpert

  bixpert

 • CashControl

  CashControl

 • Cheppers

  Cheppers

 • DG DIGITAL

  DG DIGITAL

 • Inokim

  Inokim

 • Dubicz

  Dubicz

 • Flanker

  Flanker

 • HRmaster

  HRmaster

 • Herius Capital

  Herius Capital

 • HR partner

  HR partner

 • achron

  achron

 • KOC

  KOC

 • Kukamet

  Kukamet

 • Lillyneir

  Lillyneir

 • Meliora by KOC

  Meliora by KOC

 • MKOE

  MKOE

 • Profilgate

  Profilgate

 • Borkell

  Borkell

 • Synerinsoft

  Synerinsoft

 • Szuperzöld

  Szuperzöld

 • Abylon

  Abylon

 • Agents Republic

  Agents Republic

 • Alex Hair Shop & Salon

  Alex Hair Shop & Salon

 • Assix Intersolar

  Assix Intersolar

 • Assix zrt.

  Assix zrt.

 • Babel

  Babel

 • Beko

  Beko

 • bereljautot.com

  bereljautot.com

 • ZanZa

  ZanZa

 • Budapest Dental

  Budapest Dental

 • Duna Hotel Paks

  Duna Hotel Paks

 • FlottInvest

  FlottInvest

 • Fókusz Computer

  Fókusz Computer

 • Freshland

  Freshland

 • GabiJó

  GabiJó

 • Garuda

  Garuda

 • HEPA

  HEPA

 • Imperity

  Imperity

 • Kantin

  Kantin


Ügyfeleink mondták

 • Meliora By KOC

  „Még nem volt alkalmam visszajelezni a filmekről..hát most végre megteszem... Ma reggel a hajnali csöndben végre volt alkalmam végignézni őket...és azt kell hogy mondjam le vagyok nyűgözbe, nagyon szép munka mind a forgató stáb, mind a szereplők részéről...”
 • Webartery

  „Még egyszer köszönöm mindenkinek a csapatban, aki a WEBARTERY márkával foglalkozott és a tehetségét, szakértelmét, kreativitását a mi sikerünk szolgálatába állította az elmúlt időszakban :)”
 • Remred Space Technologies

  "Nagyon köszönjük a Meraki Marketing csapatának a fejlesztést, azt hiszem ezzel tényleg sikerült újat mutatni a magyar és nemzetközi honlapok között!"

Bővebben ...Referenciáink

 • Találatok: 3181

Árak

Image Image
meraki

Kép teszt 1

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image
meraki

Kép teszt 2

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image Alt
meraki

Kép teszt 3

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image Alt
meraki

Kép teszt 4

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image Alt
meraki

Kép teszt 5

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image Alt
meraki

Kép teszt 6

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image Alt
meraki

Kép teszt 7

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image Alt
meraki

Kép teszt 8

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image Alt
meraki

Kép teszt 9

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image Alt
meraki

Kép teszt 10

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Image Image Alt
meraki

Kép teszt 11

Ez egy szöveg sor Ez egy link

Bővebben ...Árak

 • Találatok: 365

Propaganda

 • Találatok: 191

Videomarketing (2)

Szolgáltatások

Audio-
vizuális marketing

Színes és informatív videós tartalmak a brand image és a
céges tevékenységek kommunikációjához.
[arrow-down]

Mit nyújt a Meraki?

Ragadd meg a figyelmet

Reklámfilmek, brandépítő filmek

Akár induló, akár komolyabb szakmai múlttal bíró céged van, biztosan elérkezik az a pillanat, amikor gyorsan, hatékonyan, érthetően szeretnéd megmutatni a tevékenységi körödet. A kis- és középvállalkozások számára a reklámfilm még mindig szinte elérhetetlenül drága kommunikációs formának tűnik. Pedig egy marketingkampány ma már nem működik reklámfilmek nélkül. Ilyenkor jön jól a videó, és persze mi! Legyen szó márkaépítésről vagy ügyfélélményt bemutató filmekről, nyugodtan ránk bízhatod magad, költséghatékony módon, mindig az aktuális marketingcéloknak megfelelően segítünk!

Social media tartalmak

Ma már minden cég social media felületein rengeteg a mozgóképes tartalom. 5-20 másodperces filmek, amelyek akár a cég termékeit mutatják be, akár csupán egy hangulatot adnak, a videós tartalmakkal is számolni kell marketingtervezéskor. Ebben is szívesen segítünk, specialitásunk a hatékonyság – minél inkább tervezhető, ugyanakkor kis forgatási igénnyel vagy akár forgatás nélkül, fotókból, animációval megvalósítható videók tervezését és gyártását is vállaljuk. Nagyon szívesen gondolkodunk videós sorozatok, csatornák beindításán, hiszen szerintünk az előre tervezhetőség és rendszeresség márkaépítő hatású.

Eseményvideók

Akár céges rendezvényen, akár online eseményekhez van szükséged videós tartalomra, nyugodtan bízd ránk magad! Amikor találkozhattok a cégben, egy-egy céget bemutató, eseményre aktualizált videó feldobja a hangulatot. Nem is hinnéd, hogy a milyen sokféle módon tudunk videós tartalmakkal segíteni abban, hogy a csapatod összekovácsolódjon. És ez igaz akkor is, ha csak az online térben tudtok találkozni éppen – karácsonyi ünnepség, egy régóta a cégnél dolgozó munkatárs köszöntése, egyszerűnek tűnő, de filmként nagyon hatásos elemei egy-egy online találkozónak.

Lépj be az 1% világába
audiovizuális marketinggel!

Márkapozícionálás Megkülönböztethetőség Kiemelkedés Célzott elérés

Legyen a céged a főszereplő!

Egy jó videóval nemcsak céged, szolgáltatásod vagy terméked professzionalitását tudod bemutatni rövid idő alatt, hanem élményt nyújtasz, és érzelmeket tudsz kiáltani a nézőkből, ezzel pedig az elkötelezettségüket teremted meg vagy növeled. Mi abban tudunk segíteni, hogy a számodra fontos üzenetet a lehető leginkább sűrítve, a megfelelő műfajt kiválasztva adjuk át a megfelelő felületen. Ma már ugyanis nem kérdés, hogy sokszor jobban értjük a filmek nyelvét, mint az írott beszédet. Többek között ezért népszerű és ma már megkerülhetetlen egy kis- és középméretű vállalkozásnak is a videós tartalom.
 • Márkapozícionálás egyszerűen

  Audiovizuális megjelenéssel csak kevés cég mutatja be magát. Emiatt előnyben is vannak mind a marketing mind a márkaépítés terén.
 • Elérések növelése

  Az új digitális kor a videókról szól, felülettől függetlenül. Hirdess jobban, olcsóbban, építs márkahűséget sikeresebben és gyorsan!

 • Megkönnyített munkafolyamatok

  Problémáid vannak a toborzással, a belső munkafolyamatok elmagyarázásával, értékeid bemutatásával? Gondolkodj videóban!

Mitől lesz jó egy videó?

Szerintünk egy videó akkor hatékony, ha hiteles.

Legyen szó bármilyen műfajról, a jó videók hitelesen közvetítik azokat az üzeneteket, amiket a cég tevékenysége, munkatársai, szolgáltatásai képviselnek. Mi abban tudunk segíteni, hogy ennek a hitelességnek a hátterét megteremtjük, és megtaláljuk az azt leghatékonyabban bemutató műfajt – segítünk a minőségi kivitelezésben, ugyanakkor a sokszor nehéznek tűnő interjúhelyzetekben is.

A Merakinál sokféle műfajban készítünk marketingvideókat, az animációktól kezdve a rövid ismeretterjesztő filmekig, munkáinkat mindig alapos kutatás előzi meg – a jó videók ereje szerintünk a befektetett háttérmunkában rejlik, és az az alapján kidolgozott forgatókönyvben. Ez leginkább a brandet építő filmekre igaz, de csapatunk abban is tud segíteni, hogy adott kampányidőszakban, termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban az ügyfelekkel közösen megtaláljuk a leghatékonyabb videós formát, műfajt, hosszt és főleg, tartalmat. A tartalom mellett természetesen a kivitelezés éppolyan fontos nálunk – videós csapatunk grafikusainkkal közösen dolgozik azon, hogy szép és színvonalas videók készüljenek, bármilyen tartalomról vagy műfajról legyen szó.

Teljes körű kivitelezés

Videós szolgáltatásunk teljes körű kivitelezést takar, a kreatív koncepció megírásától a gyártáson át a kész videós anyagok vagy reklámfilmek megvalósításáig terjed.

 • Services 1

  • Célok és forgatókönyv
  • Utómunka
  • Reklámfilm és hirdetés
  • Cég- és termékbemutató
 • Services 2

  • Dokumentumfilm
  • Animáció
  • Podcast
  • Egyedi tartalom

Kérj egy ajánlatot!

Célok és időzítés


Amikor felmerül egy videós tartalom igénye egy cég életében, három fő szempontot kell figyelembe venni a tervezésnél: a videó konkrét feladatát és célját, a vállalható költségeket, és az időzítést. Első lépésként arról beszélgetünk ügyfeleinkkel, hogy miért és kinek szól az adott tartalom. Ez alapján több műfajban és költségvetéssel javaslunk kreatív tartalmakat, illetve kidolgozzák szakértő kollégáink a forgatókönyveket.

Utómunka


A gyártás megszervezése, akár forgatott, animációs vagy stockvideókból álló tartalomról van szó, megfelelő utómunkát igényel. Egy videó vagy videós csomag megvalósítása többhetes folyamat, amelynek része a vágás, a fényelés, a hangi utómunka, és a feliratozás, grafikus megjelenés finomítása.

Reklámfilm és hirdetés


Legyen szó közösségimédia-megjelenésről, vagy televízióban is sugárzott reklámról, számíthatsz ránk. Széles körű tapasztalattal tervezünk és gyártunk videós tartalmat rövid és hosszabb méretben is, változatos felhasználásra, állandóan magas minőségben.

Dokumentumfilm


Dokumentumfilmekre nincs minden cégnek szüksége, de bizonyos iparágakban ez jelenti a kiemelkedés egyik lehetséges útját. Díjnyertes munkatársaink célja minden esetben a legmagasabb minőség elérése, mind esztétikai mind tartalmi szempontból.

Cég- és termékbemutató


Változatos audiovizuális tartalomgyártással segítjük ügyfeleink imázsépítését és sales-tevékenységét. Ügyfélelégedettségi kisvideókon keresztül, termék- és szolgáltatásvideókon át egészen rendezvények audiovizuális megjelenítéséig azon dolgozunk, hogy a lehető legjobban és legigényesebben bemutassuk, hogy ki vagy és mit csinálsz pontosan.

Animáció


Célzott üzenetek, ügymenetek vagy speciális kampányokhoz gyakran nem a hagyományos forgatott, hanem animációs megjelenés szükséges. A hangsúly itt minden esetben a költséghatékonyságon, a precizitáson és a prémium megjelenésen van.

Podcast


A céges online megjelenés egyik leginnovatívabb formája manapság a podcast, amely lehetőséget ad arra, hogy a cég tevékenységét rendszeresen, ugyanakkor elmélyültebben és szórakoztató módon kommunikálja. Kutatás, gyártástervezés, forgatás és élesítés egy helyen!

Egyedi tartalom


Ahány ház, annyi szokás, de leginkább ahány cég, annyi egyedi igény. Audiovizuális csapatunk felkészült az egyedi igények teljesítésére, hogy együtt igazán egyedi tartalmakat hozhassunk létre.

Bővebben ...Videomarketing (2)

 • Találatok: 775

Social media

 • Találatok: 114

PPC / Digitális kampányok (2)

Szolgáltatások

Bevétel-
növelő digitális hirdetések

Építsd vállalkozásod költséghatékonyan!
[arrow-down]

Mit nyújt a Meraki?

Tökéletes megoldás a növekedésre

Audit

Megvizsgáljuk a hirdetési fiókjaidat a legfrissebb technikai szempontok alapján, hogy feltárjuk a hiányosságokat, azonosítsuk a problémákat és feltérképezzük az erősségeket.

Kampány- és médiaterv

Céljaidhoz legjobban illeszkedő kampány- és médiatervet készítünk, hogy a lehető leghatékonyabban érd el céljaidat. Egyedülálló módon cégünk bárhol képes hirdetéseket elhelyezni a digitális térben, hogy ez se szabjon határt az álmaidnak.

Implementáció és optimalizálás

Az elkészített tervek alapján kialkudjuk a legkedvezőbb árakat és élesítjük a kampányokat. A hirdetéseket folyamatosan ellenőrizzük és optimalizáljuk (az adatok alapján), hogy a lehető legjobb eredményt érjük el a legkevesebb pénzből.

Riportálás

Részletes és naprakész riportokat készítünk az elért eredményekről, hogy mindig képben legyél az aktuális teljesítménnyel. Nálunk az átláthatóság és bizalom elsődleges szempont.

Mozogj otthonosan a digitális
értékesítés világában!

Piac feltérképezése Konkurenciaelemzés Kampánystratégia Célorientált hirdetésmix Eredményesség Visszacsatolás

Nagyvállalati megoldások mindenkinek

Minősített Google Ads ügynökségként az elmúlt évek során több száz PPC kampányt menedzseltünk sikeresen nem csak a Google, hanem a Facebook, LinkedIn, és egyéb népszerű alkalmazások rendszereiben. Folyamatosan fejlesztjük megoldásainkat és tudásunkat, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el ügyfeleinknek.

A világon elsők között implementáltuk a KKV ügyfeleknek is a személyre szabott hirdetési technológiát. A megoldás különlegessége, hogy a megjelenített hirdetések minden tulajdonságát a rendszerünk dinamikusan alakítja a legjobb eredmény érdekében. Így akár több millió hirdetésverziót készíthetünk el, hogy mindenkinek az éppen legrelevánsabb hirdetést jelenítsük meg a legjobb helyen és időben.

Komplex marketing szolgáltatásunk keretén belül teljes egészében levesszük a marketinggel kapcsolatos terheket a válladról; PPC szakembereink megtervezik és menedzselik kampányaidat, grafikusaink és videós szakértőink pedig elkészítik a kreatívokat, videókat. Szükség esetén pedig akár webáruházad, vagy weboldalad fejlesztésében is tudunk segíteni. Ügyfeleink a legkülönbözőbb iparágakból érkeztek hozzánk, ezért biztosak vagyunk benne, hogy a te vállalkozásod számára is megtaláljuk a legjobb marketingmegoldást.  

 • Folyamatos tesztelés

  Mi folyamatosan tesztelni fogunk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

 • Adatvezérelt szemlélet

  Minden döntésünket mérések és adatok alapján hozunk meg.

 • Teljeskörű kivitelezés

  Csapatunk az elejétől a végéig mindent elvégez a célok és igények szerint.

Miért éri meg digitálisan hirdetni?    

Legyen szó akár kis- és nagyvállalatról, a PPC kampányok tökéletes megoldást nyújtanak bármilyen vállalkozás számára a potenciális vásárlók és ügyfelek megszerzésére. De mi a titka ezeknek a kampányoknak, amik a legtöbb vállalkozás számára vonzó hirdetési megoldást jelentenek? A válasz rendkívül egyszerű; a hagyományos reklámeszközökkel ellentétben egészen pontosan elérhető velük szinte bármilyen célcsoport. A Google Ads, Facebook, Linkedin, Pinterest és a hasonló elven működő platformok eszközeivel a legkülönbözőbb témára, érdeklődési körökre, és demográfiai adatokra célozhatunk. Bármennyire is egyszerűen hangzik azonban, ezek a kampányok komoly tervezést, odafigyelést és szakértelmet kívánnak meg annak érdekében, hogy eredményesek legyenek. Mi ebben tudunk neked segíteni!

Bárhol, bármikor

Változatos megoldások az egyedi célok teljesülése érdekében.

  • Google Ads
  • Facebook/Instagram Ads
  • Programmatic
  • YouTube Ads
  • LinkedIn Ads
 • Services 2

  • TikTok Ads
  • Pinterest Ads
  • Snapchat Ads
  • Reddit Ads
  • Minden más

Kérj egy ajánlatot!

Google Ads


Szeretnéd azokat elérni, akiknek a legnagyobb szüksége van szolgáltatásaidra, termékeidre? A Google hirdetési platformja kiválóan alkalmas erre a kedvező konverziós költség miatt. Bármilyen célra alkalmazható felület.

Facebook/Instagram Ads


A Magyarországon már több mint 4 millió felhasználóval rendelkező Facebook, a Google Ads mellett a másik legnépszerűbb és leghatékonyabb hirdetési platform. Bármilyen célra alkalmazható felület.

Programmatic hirdetések


A programmatic típusú vásárlás a nagyvállalati szegmensben évek óta az általános hirdetési megoldás. Az adatalapú, automatizált hirdetéskiszolgálásnak köszönhetően pontosabban célozhatóak és minőségibb felületeken jeleníthetőek meg a hirdetések. Nálunk ezek a megoldások mindenkinek elérhetőek.

YouTube Ads


A YouTube a világ legnépszerűbb videós platformja, ami a Google hirdetései hálózatának részét képezi, annak összes előnyével együtt. Tökéletes választás márkaépítés céljából.

LinkedIn Ads


Szolgáltatásaidat vagy termékeidet cégek számára hirdetnéd? Akkor a legideálisabb platform erre a LinkedIn, melynek Magyarországon már több mint félmillió tagja van.

TikTok Ads


A legújabb hirdetési platform a piacon, ami jelenleg csakis limitált számú ügynökségeken keresztül érhető el Magyarországon. Ilyenek vagyunk mi is! Ha szeretnél a 30-nál fiatalabb korosztály szegmensében növekedni, akkor a TikTok kiváló platform lehet számodra.

Pinterest Ads


Webshopot üzemeltetsz divat, lakberendezés vagy egyéb esztétikai vonalon? A Pinterest tökéletes felület lehet az értékesítés növelésére, amennyiben a fiatalabb nőket szeretnéd elérni.

Snapchat Ads


Szeretnéd márkád ismertségét növelni a fiatalok körében egy egyedi platform használatával? A Snapchat Ads segítségével hatásosan elérheted a fiatal generációt az általuk is gyakran látogatott alkalmazáson belül.

Reddit Ads


Bármilyen specifikus téma legaktívabb felhasználóit szeretnéd gyorsan és egyszerűen megcélozni? Akkor a Reddit hirdetési funkciói választ adhatnak a kihívásaidra, ahol tematika alapján célozhatóak a felhasználók.

Másra gondoltál?


Mondd el, mivel foglalkozik a céged és mit szeretnél elérni, mi pedig megtaláljuk a számodra legkedvezőbb hirdetési felületet. Az sem probléma, ha korábban nem dolgoztunk vele, hiszen nyitottak vagyunk új platformok használatára és megismerésére, hogy neked több időd maradjon a munkádra. Értjük és szeretjük a hirdetési piacot, ezáltal garantáljuk a hatékony közös munkát!

Bővebben ...PPC / Digitális kampányok (2)

 • Találatok: 750

SEO / Keresőoptimalizálás

Szolgáltatások

SEO

Kereső-
optimali-
zálás

Előzd meg a konkurenciát,
legyél az első a keresőben!
[arrow-down]

Mit nyújt a Meraki?

Tereljünk forgalmat a weboldaladra.

Javítás

Megvizsgáljuk a weboldaladat a keresők mai elvárásainak szempontjából, feltárjuk a hibákat, megtervezzük a lépéseket és kijavítjuk, amit szükséges.

Finomhangolás

További tartalmak gyártása mellett folyamatosan optimalizálunk és ellenőrizzük a kulcsszavakat, hogy a kereső élére kerülhess és ott is maradhass.

Tereljünk forgalmat a weboldaladra.

Világszínvonal a keresőoptimalizációban.

Világszínvonal a kereső-optimalizációban.

Kutatás Átfogó elemzés Monitoring Folytonosság Eredményorientáltság

Forgalom,
hirdetés
nélkül.

A felhasználók 75%-a már nem kattint át a keresők találati listájának a második oldalára. Amennyiben céged weboldala nem keresőoptimalizált, nagy valószínűséggel nem található meg a Google (és egyéb kereső motorok) találati listájának első oldalán, így feltehetően alacsony az organikus (természetes módon keletkező) forgalma a honlapnak.

Számos felmérés kimutatta már, hogy azok a felhasználók, akik „természetes” (tehát nem fizetett hirdetésen keresztül, vagyis organikus) úton jutottak el egy weboldalra, sokkal relevánsabbnak tartják az adott weboldal tartalmát, illetve sokkal több bizalmat fektetnek a hozzá tartozó cégbe, ezáltal nő a konverzió arány. A keresőoptimalizálás az egyik legmegtérülőbb befektetés, hiszen minimális invesztálás mellett a megtérülés folyamatos.

 • Digitális kampányok hatékonyságának növelése

  Digitális kampányok hatékonyságának növelése

  A hirdetések olcsóbbak, ha azok a Google szerint relevánsak az adott oldal tartalmára nézve.

 • Organikus találatok növelése

  Organikus találatok növelése

  A weboldaladnak mind technikai és tartalmi szempontból meg kell felelnie, hogy a kereső relevánsnak tartsa az oldaladat.
 • Magasabb konvertálási hajlandóság

  Magasabb konvertálási hajlandóság

  Számos felmérés kimutatta már, hogy az organikusan érkező látogatók sokkal nagyobb valószínűséggel válnak ügyfelekké.

Mitől függ, hogy hányadik a weboldalunk a keresőben?

Folyamatosan ügyelnünk kell arra, hogy a célcsoportunknak megfelelő, releváns, minőségi tartalommal rendelkezzen honlapunk!

Az, hogy egy weboldal hányadikként szerepel a keresőben egy adott kifejezésre, sok tényezőn múlik. A Google (és a többi kereső) rengeteg faktort vesz figyelembe, amikor kialakítja a találatok végső rangsorát. Nehéz általános szabályokat meghatározni, hiszen a Google rangsorolási metódusát több speciális faktor is befolyásolja. Például, hogy milyen böngészőt (Safari, Chrome, stb.) használunk, de befolyásolhatja a földrajzi elhelyezkedésünk, vagy akár a böngészési előzményeink is.

A keresőmotor algoritmusa dönti el, hogyan rangsorolja a weboldalakat. Ezek a keresőmotorok nap mint nap átfésülik az internet egészét, és minden egyes tartalmat feltérképeznek, illetve indexelnek. Amikor egy felhasználó elindít egy keresést a Google rendszerében, a cég algoritmusa létrehoz egy listát azon weboldalakról melyek tartalmát odaillőnek véli a keresett kulcsszó/kifejezés szempontjából.

Teljes körű kivitelezés

Teljes körű kivitelezés

Services 1

 • Technikai SEO
 • ON-SITE SEO
 • OFF-SITE SEO

Kérj egy ajánlatot!

Technikai SEO


A Google számára a legnagyobb érték a felhasználói elégedettség, vagyis a felhasználói élmény. A legfontosabb, hogy a weboldal eleget tegyen ennek a kritériumnak, melynek egy része technikai jellegű. Ha egy weboldal nincs jól felépítve, „összerakva”, akkor hiába minden erőfeszítés. Tehát az első és legfontosabb lépés, hogy technikailag alkalmas legyen az oldal a keresőoptimalizálásra.

ON-PAGE SEO


Amennyiben már a technikai SEO összes szegmensének megfelelünk, érdemes az on-page technikák irányába fordulnunk, amelyek nem csak abban segítenek, hogy a felhasználó számára jó élményt nyújtsunk, hanem a keresőmotorok számára is teljes egészében megfeleljünk. Minden olyan keresőoptimalizálást célzó munkálat, amit a weboldalunkon végzünk, ebbe a kategóriába tartozik. Ahogyan a technikai, úgy a tartalmi SEO is több elemből áll, mint például a kulcsszókutatás, a szöveges tartalom felépítése, a megfelelő vizuális elemek elhelyezés, meta tag-ek kitöltése és a linkek elhelyezése.

OFF-PAGE SEO


Az off-page SEO-hoz tartozik minden olyan kívülről érkező tevékenység, amely valamilyen hatással van weboldalunkra. Ilyen például a link marketing, link építés. Ez azt jeleni, hogy egy adott weboldalra minél több és erősebb külső linket szerezzünk. Ezeknek a linkeknek az a fő célja, hogy forgalmat tereljenek az oldalra és hitelességet kölcsönözzenek a saját weblapunknak. Linkek nélkül nehéz jó helyezést elérni a Google találati listáján.

Bővebben ...SEO / Keresőoptimalizálás

 • Találatok: 1458