Török Monika

Alapító

20 év vezetői tapasztalattal rendelkezik marketing és reklám területen. Nemzetközi márkák (Telenor, Vodafone, Samsung, Microsoft) ex marketing és kommunikációs igazgatója. Az ország egyedüli marketingese, aki három díjat is nyert a világ legrangosabb szakmai versenyén, a Cannes Lions reklámfesztiválon.

Marketing,
ami működik.

Sokéves tapasztalatunk segít megtalálni a válaszokat a növekedéssel kapcsolatos kihívásokra.

A Meraki Marketing Kft. egy új és független ügynökség, mely elsősorban kis- és középvállalkozásoknak kínál teljeskörű marketing szolgáltatásokat.

Baradits Szilárd

Stratégiai igazgató

Ügynökségi ügyfélkapcsolati vezetőként részt vett számos hazai és nemzetközi márka online eszközökkel történő építésében. A Samsungnál az általa vezetett csapat kezelte a vállalat összes magyarországi digitális csatornáját. Részt vett számos szakmai díjjal jutalmazott projektben.

Winkler Anna

Operatív igazgató

Ügynökségi vezetőként 10 éven keresztül látta el meghatározó magyarországi márkák (Audi Hungaria, Hungexpo, SMR) kommunikációs-, kreatív- és márkaépítési feladatait, miközben számos hazai és nemzetközi rendezvény produkciós vezetője, irányítója volt.

Teljes értékű marketing
egy 360° ügynökségtől

Egy-egy ügyfél összes projektjét egy dedikált, tapasztalt marketing munkatárs kezeli. Ellátja a kommunikációs feladatokat, és koordinálja a Meraki szakértő háttércsapata munkáját, így biztosítva a partner növekedését segítő szolgáltatásokat.

Stratégia

Tartalom

Grafika

Kivitelezés

Gondolkozzunk együtt!

Nyitottak vagyunk az új, marketinggel kapcsolatos feladatokra.

Bővebben